The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Coolblue home
Geschreven door Lucinda

iPhone en iPad reparatie

Binnen 2 uur laat je bij Coolblue op afspraak het scherm of de batterij van je iPhone vervangen. Daarnaast kun je bij ons terecht voor allerlei iPad reparaties. Zo kunnen wij bijvoorbeeld jouw Apple iPad scherm vervangen. Dit duurt wel langer, omdat je een vervangende iPad krijgt. Lees snel verder en ontdek welke reparaties Coolblue voor jou uitvoert.

Maak een afspraak en breng ‘m langs

Winkel reparatie

Met een kapotte iPhone of iPad kan je terecht bij een Coolblue winkel. Op afspraak is jouw Apple iPhone binnen 2 uur gerepareerd. Zo heb je jouw toestel snel weer terug. Wanneer je Apple iPad laat repareren, krijg je binnen 2 dagen een vervangend exemplaar vanuit de Apple Fabriek. Dat is geheel volgens de richtlijnen van Apple.

Stuur ‘m op

Reparatie opsturen

Als jij jouw Apple iPhone gratis opstuurt voor reparatie, heb je hem binnen 2 dagen gerepareerd retour. Bij Apple iPad duurt het ongeveer 5 werkdagen voor je hem thuisgestuurd krijgt. Ook hier ontvang je dan een vervangende iPad vanuit de Apple fabriek.

Apple Authorised Service Provider

Apple Authorized Service Provider Coolblue

Wij zijn een officiële partner van Apple. Reparaties bij Coolblue worden door Apple gecertificeerde reparateurs gedaan. Wij gebruiken 100% originele Apple onderdelen. Zo ben je verzekerd van een vakkundige reparatie. Reparaties binnen de garantie zijn vaak gratis. Bij iedere reparatie binnen de garantieperiode behoud je de Apple garantie. Ook als je het apparaat niet bij ons hebt gekocht. Je krijgt 3 maanden garantie op de reparatie en onderdelen die wij gebruiken.

Welke reparaties?

Schermreparatie

De meest voor de hand liggende iPhone en iPad reparaties zijn die van een gebroken scherm of een verouderde batterij. Daarnaast repareren wij ook ook andere kapotte onderdelen, zoals de camera of de luidsprekers. Heb je problemen met andere Apple producten of accessoires zoals Apple Watch of AirPods? Die repareren wij ook.

Zakelijk reparaties

Zakelijke Apple producten repareren

Als Apple Authorised Service Provider repareren wij ook zakelijke Apple producten. Coolblue winkels zijn vaak in de buurt van zakelijke centra en dus goed bereikbaar. We denken graag mee over een oplossing voor de reparatie van telefoons van medewerkers of de reparatie van grotere hoeveelheden tegelijk. Als je als zakelijke klant minimaal één jaar staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel, dan kun je reparaties achteraf op rekening betalen.

Refurbished iPhone en iPad

Is jouw iPhone of iPad kapot, maar zit je niet te wachten op een reparatie? Overweeg dan refurbished iPhone of iPad. Onze refurbished toestellen zijn vriendelijker voor je portemonnee dan de aanschaf van een nieuw toestel. Met modellen als iPhone SE, iPhone 11 en iPad (2019) zit er altijd iets voor jou bij.

Heeft dit je geholpen?

Optioneel
We gebruiken je feedback enkel om de website te verbeteren, we sturen je geen reactie.
Bedankt voor je feedback


© 1999 - 2021 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten: Kiyoh 9,2 / 10 - 17.359 beoordelingen