The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Geschreven door Jesper

Reparatie Huawei smartphones

Wil je het scherm van je Huawei smartphone laten vervangen of is je batterij kapot? De monteurs van CoolblueRepareert voeren elk soort reparatie op je Huawei telefoon uit. Hier leg ik uit hoe CoolblueRepareert jou van dienst kan zijn met een telefoon reparatie.

Hoe werkt het?

Coolblue winkel reparatie Huawei telefoon

Stuur je kapotte smartphone op of breng hem langs in één van de Coolblue winkels met een reparatiebalie. Deze winkels vind je in Amsterdam, Den Haag, Eindhoven, Rotterdam, Tilburg, Groningen, Haarlem en Utrecht. Kijk vooraf goed of CoolblueRepareert jouw telefoon kan repareren. De monteurs gaan pas aan de slag als zij beschikking hebben over de juiste kennis en het geschikte materiaal. Hierdoor neemt CoolblueRepareert de meest recente toestellen soms nog niet aan.

Scherm reparatie

Coolblue Huawei scherm reparatie

Een val van kleine hoogte kan je scherm al in 1000 stukken doen breken. CoolblueRepareert laat je niet te lang met een kapot scherm rondlopen. Maak een afspraak bij één van de Coolblue winkels en je scherm reparatie is binnen een uur klaar. Stuur je je toestel op? Dan krijg je jouw smartphone 2 dagen na ontvangst weer thuisgestuurd. Deze wachttijden gelden ook voor andere soorten reparaties.

Batterij reparatie

Coolblue Huawei batterij reparatie

CoolblueRepareert staat ook voor je klaar als je batterij niet meer zo werkt zoals het hoort. Net als bij andere soorten mankementen is het soms lastig te achterhalen wat er precies kapot is. De monteurs van CoolblueRepareert doen in dat geval onderzoek naar de oorzaak van het probleem. Dit eerste onderzoek is gratis.

Jesper
Artikel van:
Jesper Telefoonspecialist.


© 1999 - 2020 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten: 9,2 / 10 - 19.780 beoordelingen