The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Geschreven door Jesper

Reparatie Samsung smartphones

Is het scherm van je Samsung smartphone kapot of doet je batterij het niet goed meer? De monteurs van CoolblueRepareert zijn gespecialiseerd in alle soorten reparaties van je Samsung smartphone. Hier leg ik uit op welke manier je bij CoolblueRepareert terecht kan voor bijvoorbeeld een Samsung S21 scherm reparatie of het herstellen van de batterij in je Galaxy A52.

Hoe werkt het?

CoolblueRepareert coolblue reparatie winkel

Laat je Samsung telefoon reparatie uitvoeren in één van onze Coolblue winkels. Is er geen Coolblue winkel bij jou in de buurt? Stuur je smartphone dan naar ons op.

Let op: reparatie van de meest recente toestellen is niet altijd mogelijk. CoolblueRepareert gaat niet aan de slag voordat de benodigde kennis en het juiste materiaal in huis is.

Schermreparatie

Coolblue scherm reparatie

Hoe voorzichtig je ook bent, een ongeluk zit in een klein hoekje. Zit er bijvoorbeeld een barst in het display van je nieuwe S9, dan wil je het scherm graag laten vervangen. Maak een afspraak in één van de Coolblue winkels en loop binnen een uur met een gloednieuw scherm naar buiten. Zonder afspraak wacht je maximaal 2 uur. Stuur je jouw Samsung op voor een scherm reparatie? Dan ontvang je jouw toestel binnen 2 dagen weer gerepareerd thuis. Deze wachttijden gelden voor elk soort reparatie aan je smartphone.

Reparatie van je batterij

Coolblue batterij reparatie

Tegenwoordig is het bij de meeste smartphones niet meer mogelijk om de batterij zelf te vervangen. De monteurs van CoolblueRepareert helpen je graag met het vervangen van je Samsung batterij. Werkt de accu niet zoals het hoort, maar weet je niet wat er aan de hand is? De monteur voert dan een gratis onderzoek uit om het probleem te achterhalen.© 1999 - 2021 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten: 9,2 / 10 - 23.583 beoordelingen