The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Geschreven door Robyn

De 4 beste iOS recepten apps voor het kerstdiner

December is de maand van feestdagen en dus van lekker eten. Heb je geen zin om de gourmetschotel weer op tafel te zetten voor het kerstdiner en is kalkoen te veel werk? We helpen je graag een handje. In dit artikel zetten we de beste iOS recepten apps voor je op een rijtje, zodat ook jij iets lekkers op tafel zet.

Tip 1: Kitchen Stories

iOS app Kitchen Stories iPhone Apple Watch

De Nederlandstalige app Kitchen Stories biedt een scala aan recepten. Per recept wordt de kooktijd, baktijd en rusttijd aangegeven. Via de 'Boodschappenlijstje' functie voeg je gemakkelijk de ingrediënten toe aan een lijst die je in de app op je iPhone, iPad of Apple Watch bekijkt. Zoek op 'Kerstmis' en je krijgt een lijst met heerlijke suggesties. Naast de vele recepten biedt Kitchen Stories ook handige instructievideo's voor basisvaardigheden in de keuken. Zo leer je gemakkelijk hoe je brioche maakt of een hele kip bereidt.

  • Prijs: gratis (biedt in-app aankopen)

Tip 2: Yummly

iOS app Yummly

Wil je toch nog op de calorieën letten tijdens het kerstdiner? Met de Engelstalige app Yummly weet je wat je naar binnen schuift. Per gerecht staat het aantal calorieën, de bereidingstijd en het aantal ingrediënten duidelijk bovenaan. De ingrediënten voeg je gemakkelijk toe aan je boodschappenlijstje. Bij 'Nutrition' zie je precies welke voedingsstoffen je binnenkrijgt per recept. Die informatie voeg je gemakkelijk toe aan je Apple Gezondheid app. Filter op bereidingstijd, zodat je niet je hele Tweede Kerstdag in de keuken staat.

  • Prijs: gratis (biedt in-app aankopen)

Tip 3: Uit Pauline's keuken

iOS app Uit Pauline's Keuken

Heerlijk eten op een mooie manier vastgelegd in een minimalistische app. Uit Pauline's Keuken is een bekend online kook- en bakplatform en heeft ook een app. Pauline's doel is lekkere en toegankelijke recepten te delen, en dat is volgens ons helemaal gelukt. In de app scroll je door de lekkerste recepten. De bereidingsstappen zijn eenvoudig geschreven en makkelijk te volgen. Zoek op 'kerst' en je krijgt een lange lijst met voor-, hoofd-, bij- en nagerechten voor het kerstdiner.

  • Prijs: gratis

Tip 4: Tasty

iOS app Tasty

Tasty filmpjes zie je overal op sociale media voorbijkomen. Het platform heeft ook een app waarin alle filmpjes zijn verzameld. De stap-voor-stap modus laat je per recept zien welke stappen je moet doorlopen. Boven het stappenplan is in de video te zien wat je moet doen of hoe je baksel er uit zou moeten zijn. Tasty biedt ook de mogelijkheid om boodschappen op een lijstje te verzamelen. De kerstrecepten lopen uiteen van red velvet kerstkoekjes tot de perfecte aardappelpuree.

  • Prijs: gratis


© 1999 - 2021 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten: 9,2 / 10 - 23.428 beoordelingen