The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Geschreven door Kasper

De beste apps voor de Oculus Quest 2

De Oculus Quest 2 maakt VR toegankelijk voor iedereen, maar hoe weet je of de Quest 2 iets voor jou is? Wij vertellen je over de beste apps voor de nieuwe VR bril, zodat je precies weet welke apps je een keer moet uitproberen op je Oculus Quest 2.

De beste actie games

Population One.

Sinds de komst van VR games is het actie genre flink verbeterd. Denk aan Population One, een battle royale in VR, of Star Wars: Tales from the Galaxy’s Edge. In Star Wars kruip je in de huid van een premiejager en je speelt de game als een first person shooter. Uiteraard blijft ook Beat Saber leuk om te spelen, dus vergeet deze game zeker niet. In Beat Saber is het de bedoeling figuren op de juiste manier doormidden te ‘hakken’ met een soort lightsabers.

De beste fitness apps

Supernatural game.

Gamen en nog calorieën verbranden ook? Je doet het met één van de vele fitness apps voor de Oculus Quest 2. Zo krijg je van Supernatural elke dag een nieuwe workout en kies je uit verschillende niveaus. Je hebt zelfs workouts die op Beat Saber lijken. Denk ook aan The Climb 2, waarin je een virtuele berg beklimt. De landschappen in The Climb 2 zijn op de Quest 2 zelfs nog mooier en gedetailleerder dan op de originele Quest.

De beste reis apps

National Geographic VR.

Altijd al Machu Picchu of Antarctica willen bezoeken? Doe het nu in VR met de National Geographic Explore VR app. Vaar in een kajak tussen de pinguïns door of ontdek de oude hoofdstad van de Inca’s. Ook aan liefhebbers van het heelal is gedacht, want in onder andere Spheres en Star Chart ga je op ontdekkingsreis in de ruimte. Deze categorieën zijn slechts het topje van de ijsberg, want wat voor soort app of game je ook zoekt: er is voor de Oculus Quest 2 voor ieder wat wils.© 1999 - 2021 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten: 9,2 / 10 - 23.570 beoordelingen