The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Geschreven door Giovanni

De belangrijkste aankondigingen van E3 2019

Ieder jaar kijken gamers ernaar uit, E3. Hét feestje waar studio's en uitgevers onze dromen vervullen en de kalenders vol laten krassen met releases. Ook dit jaar was er weer heel veel wat mijn gamers hart sneller deed kloppen. Ik heb de dikste aankondigingen er voor je uitgepikt.

Pokémon Sword Switch

  • Nieuwe raid battles die we kennen van Pokémon Go samen met je vrienden.
  • Nog meer Pokémon om aan je collectie toe te voegen.
  • De ontwikkelaar heeft aangegeven dat er via Pokémon Home alleen Pokémon uit de Galar regio zijn over te zetten.

1. Zelda Breath of the Wild 2

We zien Link, we zien Zelda en het Hyrule kasteel in de verte, zou het? Even met ingehouden adem keek ik naar de teaser van Nintendo. Toen verschenen de woorden waar ik op hoopte: Zelda Breath of the Wild 2 is in ontwikkeling. Award winning deel 1 krijgt een opvolger. Dat belooft weer uren aan actie en vette gameplay. Over een releasedatum is nog niet gesproken, dus dat is even afwachten.

2. Call of Duty: Modern Warfare

Er is geen shooter die zóveel herinneringen oproept bij me als Call of Duty. De titel spreekt boekdelen en belooft héél veel goeds. Bij de eerste beelden kreeg ik even kippenvel, het is een echte Modern Warfare. Ik heb 25 oktober 2019 al in m'n agenda staan met 2 weken vakantie eraan vast. Mam, bereid je weer voor op de ongezouten mening van een 6-jarige met een headset.

3. Watch Dogs: Legion

Misschien wel de meest ambitieuze titel van Ubisoft, Watch Dogs: Legion. In Londen, na de Brexit, vecht je tegen de autoritaire macht die de stad in het bezit heeft. Dat doe je niet alleen, maar met ieder character wat je in de open world game tegenkomt. Recruiteer ze, zet je eigen verzet op en hack erop los om de strijd te winnen van de overheid. Op 6 maart 2020 is Legion beschikbaar.

4. Halo Infinite

De nieuwe Halo Infinite gaat verder waar deel 5 eindigde. Master Chief keert terug in Infinite met een geüpdate groen harnas. Het is geen Xbox exclusive titel meer, want deze Halo komt ook voor Windows uit. Of er cross-platform multiplayer gaat komen is nog niet duidelijk. Dat ik weer vele uren in een sci-fi setting ga doorbrengen in m'n groene pak, is wel duidelijk.

5. Pokémon Sword & Shield

Het wordt er alleen maar beter op bij Pokémon. Ooit ben ik begonnen met Pokémon rood en blauw op de Gameboy Color. Inmiddels hebben we 3D pokémon gevechten en regio's. Met features als raid battles uit Pokémon Go, hebben Shield & Sword nieuwe mogelijkheden voor nóg meer vermaak. De games zijn beschikbaar vanaf 15 november 2019. Gotta catch em all!

6. Marvel's Avengers: A-Day

Vanaf de eerste keer dat ik de Avengers zag, was ik verslaafd. Het is dan ook heel vet dat we eindelijk zelf in de huid van de Avengers kunnen kruipen. In Marvel's Avengers: A-Day speel je als Captain America, Thor, Hulk, Black Widow en Iron Man. Na de release op 15 mei 2020 zouden er meer helden moeten worden toegevoegd om te gebruiken. Ik ga samen met NOOBMASTER69 de slapeloze nachten tegemoet.

7. The Witcher 3: Wild Hunt

Echte hardcore gamers kennen de titel natuurlijk al, maar dat The Witcher 3: Wild Hunt binnenkort op de Switch komt?! Het is niet een echte Nintendo titel in de zin van Zelda, Mario en Pokémon. Wat het wel is? Volgens sommigen de beste game ooit. Dus goed nieuws dat de volledige Witcher 3 game naar de Switch komt! Later dit jaar zou het spel op de Switch beschikbaar moeten zijn.

8. Final Fantasy VII

Het origineel van Final Fantasy VII kwam uit in 1997. Sinds die tijd is er veel veranderd en zijn de games grafisch veel mooier geworden. De remake van deel 7 werd door de fans dan ook langverwacht. Final Fantasy zou net zo goed moeten voelen als het vroeger deed. Tijdens de presentatie waren de woorden van de producent over FFVII: "will not disappoint your expectations". In maart 2020 speel je de game.

Pokémon Shield Switch

  • Nieuwe raid battles die we kennen van Pokémon Go samen met je vrienden.
  • Nog meer Pokémon om aan je collectie toe te voegen.
  • De ontwikkelaar heeft aangegeven dat er via Pokémon Home alleen Pokémon uit de Galar regio zijn over te zetten.

© 1999 - 2019 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten: 9,4 / 10 - 14.792 beoordelingen