The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Geschreven door Tamara

Fitnessapparatuur

Fit worden begint bij jezelf. Gelukkig zijn er ook veel fitnessapparaten die jou kunnen helpen bij het fit worden. Zo zijn er hometrainers, crosstrainers, loopbanden en roeitrainers, maar ook krachtstations, dumbbells en kettlebells. Met elk van deze materialen werk je aan een bepaald doel. Je wilt afvallen, je spiermassa vergroten of juist explosiever worden. Of wil je bewust leven en daarom je hart- en longconditie op peil houden. Ook revalideren na een blessure of operatie is een sportief doel. De onderstaande pagina's helpen je bij het kiezen van het juiste fitnessapparaat dat jou gaat helpen bij je sportieve doel.

Conclusie

Cardio apparaten

Cardio apparaten

Werk aan je fitheid met één van de cardio apparaten. Kies voor een hometrainer, crosstrainer, roeitrainer of loopband. Hoewel de apparaten verschillen van elkaar, helpen ze je allemaal bij het behalen van jouw sportieve doel.

Krachtapparatuur

Krachtapparatuur

Krachttraining omvat alles wat met het vergroten van je spiermassa te maken heeft. Krachtstations, fitnessbanken en gewichten helpen jou dit te bereiken. Maar wist je dat er ook andere fitness apparaten zijn die jouw spieren vergroten?© 1999 - 2021 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten: 9,2 / 10 - 23.132 beoordelingen