The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Geschreven door Coolblue Zakelijk

Alles over het gebruik van jouw iPhone SE (GGNet)

Je gaat een iPhone SE gebruiken van GGNet. Super leuk, maar een nieuwe telefoon kan soms ook best lastig zijn. Daarom leggen we je hier uit hoe je jouw nieuwe iPhone installeert, wat je kan doen als je toestel stuk gaat en hoe je de iPhone hiertegen beschermt.

Installatie en gebruik

Installeer je nieuwe iPhone

Je hebt een iPhone, simkaart en hoes ontvangen. Plaats de simkaart in de Iphone en start je toestel op. Er wordt automatisch verbinding gemaakt met de server van GGNet. Is je iPhone opgestart? Dan kan je direct aan de slag!

Maak je iPhone compleet

Je bent vanuit GGNet al voorzien van een goede cover voor je iPhone. Breid je jouw iPhone liever uit met extra bescherming? Kijk dan naar eens naar onze screenprotectors. Ook voor een autohouder of powerbank kan je bij Coolblue terecht.

Reparatie

Voor een reparatie aan je iPhone kun je terecht bij Coolblue. Niet alleen voeren we iPhone scherm reparaties uit, maar ook kunnen we jouw iPhone batterij vervangen. Zo gaat de accu weer net zo lang mee als toen je het toestel kocht. Maak je geen scherpe foto`s meer? Dan repareert Coolblue jouw camera. Kies op deze pagina jouw Apple iPhone model om te zien wat wij voor jou repareren en hoeveel de iPhone reparatie kost.

Neem contact op

Heb je een vraag en kom je met bovenstaande niet tot een oplossing? Geen probleem, Neem contact met ons op. We zijn open van maandag tot en met vrijdag van 08.00 tot 17.30 uur.

  • Bel ons op 010 79 88 969

  • Mail ons via zakelijk@coolblue.nl© 1999 - 2021 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten: 9,2 / 10 - 22.867 beoordelingen