The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Geschreven door Mascha

Nest thermostaat en Google Assistent

De Google Assistent is een spraakgestuurde assistent waarmee je onder andere je Nest thermostaat specifieke commando's geeft. Wanneer je dus een Google Home en Nest thermostaat in huis hebt, wil je niets liever dan deze spraakgestuurd aansturen. Hoe je dat precies doet en wat er allemaal mogelijk is, lees je in dit artikel.

Nest producten koppelen en bedienen

Nest producten koppelen en bedienen

Koppel de Nest thermostat aan Google Assistent

Op het moment dat je de Nest thermostaat in huis hebt, heb je ook de app op je smart device geïnstalleerd. Wanneer je de Google Home in huis hebt, download je de app op je smart device. In de Home app integreer je al je individuele smart apps. Dus ook de Nest app. Hierdoor is het mogelijk om je Nest thermostaat spraakgestuurd aan te sturen.

Wat kan ik met de Nest thermostaat en Google Assistent

Wat kan ik met mijn Nest thermostaat en Google Assistant?

Om Google Assistent een commando te geven, zeg je eerst "Hey Google". Daarna zeg je wat je wilt weten of wat je wilt dat het slimme product gaat doen. In het geval van de Nest thermostaat zeg je bijvoorbeeld: "Hey Google, wat is de temperatuur in de woonkamer?", "Hey Google, zet de temperatuur op 20 graden Celsius." Dit zijn elke voorbeelden, maar er is natuurlijk nog veel meer mogelijk.

Welke Nest producten kan ik met Google Assistent aansturen?

Nest producten en Google Assistent

Alles van Nest kun je met Google Assistent spraakgestuurd commando's geven. Hieronder zetten we ze even voor je op een rij:

  • Nest Learning Thermostat
  • Nest Cams
  • Nest Hello Video Deurbel

© 1999 - 2019 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten: 9,4 / 10 - 17.087 beoordelingen