The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Geschreven door Mascha

Nest thermostaat en Google Assistent

De Google Assistent is een spraakgestuurde assistent waarmee je onder andere je Nest thermostaat specifieke commando's geeft. Wanneer je dus een Google Home en Nest thermostaat in huis hebt, wil je niets liever dan deze spraakgestuurd aansturen. Hoe je dat precies doet en wat er allemaal mogelijk is, lees je in dit artikel.

Koppel de Nest thermostaat aan Google Assistent

Nest Thermostaat en Google Assistent

Op het moment dat je de Nest thermostaat in huis hebt, heb je ook de app op je smart device geïnstalleerd. Wanneer je de Google Home in huis hebt, download je de app op je smart device. In de Home app integreer je al je individuele smart apps. Dus ook de Nest app. Hierdoor is het mogelijk om je Nest thermostaat spraakgestuurd aan te sturen. Je geeft daarvoor het commando 'Hey Google', gevolgd door een commando voor je thermostaat.

Wat kan ik met mijn Nest thermostaat en Google Assistant?

Wat kan ik met thermostaat en assistent?

Door je Google Nest thermostaat te combineren met Google Assistant, zorg je voor meer comfort. Je hoeft bijvoorbeeld de bank niet uit te komen om de verwarming te verzetten. Het geven van een spraakopdracht is voldoende. Bovendien koppel je de Nest Thermostaat aan andere apparaten, zoals smart lampen. Door deze te koppelen laat je de lampen en verwarming ook automatisch in- en uitschakelen. Bijvoorbeeld als je het huis verlaat. Dat bespaart stroom.

Welke Nest producten kan ik met Google Assistent aansturen?

Nest producten en Google Assistent

Alles van Nest kun je met Google Assistent spraakgestuurd commando's geven. Hieronder zetten we ze even voor je op een rij:

  • Google Nest Learning Thermostat
  • Google Nest Cam
  • Google Nest Hello
  • Google Nest Protect


© 1999 - 2021 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten: 9,2 / 10 - 22.831 beoordelingen