The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Geschreven door Mascha

Google Assistent voor het aansturen van je smart producten

Met Google Assistent heb je de controle over al je smart producten in huis. Tenminste, je hebt de controle over alle smart producten in huis die compatibel zijn met Google Assistent. Op dit moment zijn dat er ruim 5.000, dus je hebt genoeg keuze. In dit artikel lees je hoe de slimme producten koppelt, integreert en bedient.

Hoe werkt het?

Slimme producten aan Google Assistent koppelen

Koppelen

Download om te beginnen de Google Home app op je smart device (iOS en Android). Via het keuzemenu voeg je smart producten in huis eenvoudig toe. Ga naar settings en selecteer de smart producten in jouw huis die compatibel zijn met Google Assistent.

De app in je Google Home app integreren

Integreren

Om je slimme producten in huis via Google Assistent aan te sturen, worden alle individuele apps op je smart device in de Google Home app geïntegreerd. Selecteer alle smart apps die compatibel zijn met Google Assistent en de spraakassistent voor jouw smart home is geactiveerd.

Smart producten via Google Assistent bedienen

Bedienen

Zodra alle apps en smart producten zijn geïntegreerd, kun je beginnen met het uitspreken van je commando's. Begin elk commando met "Hey Google" en geef vervolgens je opdracht. "Hey Google, zet al mijn Philips Hue lampen in de woonkamer aan."

Mascha
Artikel van:
Mascha Smart Home specialist

© 1999 - 2019 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten: 9,4 / 10 - 17.087 beoordelingen