The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Geschreven door Mascha

Google Assistent voor nieuws en informatie

Je zit 's morgens aan je ontbijt en bent benieuwd naar het allerlaatste nieuws. Vraag het aan Google Assistent. Met het juiste commando ben je binnen een paar minuten weer helemaal up-to-date van het laatste nieuws, weer, verkeer en zelfs sportuitslagen.

Nieuws en Sport

Google Assistent en nieuws

Nieuwsupdate

"Hey Google, wat is het laatste nieuws van vandaag?" en voor je het weet hoor je het belangrijkste nieuws van dat moment. Ook op specifieke nieuwsvragen geeft Google Assistent antwoord.

Google Assistent en sportuitslagen

Sportuitslagen

"Hey Google, wat is de uitslag van de wedstrijd tussen Feyenoord en Ajax van gisteren?" en Google Assistent vertelt je precies wat de score is geweest. Natuurlijk gaat het niet alleen om voetbal. Alle sportuitslagen vraag je met een commando op.

Weer en Verkeer

Google Assistent en de weersverwachting

Weersverwachting

"Hey Google, wat wordt het weer vandaag in Londen?" en Google Assistent vertelt je precies hoeveel graden Celsius het in Londen is vandaag. Vraag ook eens of het gaat regenen in jouw woonplaats of wat de weersverwachting voor het weekend wordt.

Google Assistent en verkeersinformatie

Verkeersinformatie

"Hey Google, hoe lang duurt het voordat ik in Apeldoorn ben?" en Google Assistent geeft je het antwoord. Stel voorafgaand je woon- werkverkeer route in en je bent altijd binnen een paar seconde op de hoogte van relevante verkeersinformatie voor jou.© 1999 - 2021 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten: 9,2 / 10 - 22.831 beoordelingen