The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Geschreven door Iris

Hoe kies je een Harman Kardon speaker voor de juiste ruimte?

Je bent eruit, je wilt graag een speaker van Harman Kardon. Het is nog best lastig om tussen de bomen het bos te zien. Welke speaker heb je nodig? Ga eerst voor jezelf na waarvoor en in welke ruimte je de speaker gaat gebruiken. We hebben Harman Kardons speakers opgedeeld per situatie. Hiermee maken we de keuze net wat makkelijker.

Een kleine ruimte: de Citation One

Harman Kardon: Geluid in een kleine ruimte

De Harman Kardon Citation One is een kleine wifi speaker. Deze is daarom geschikt voor kleinere ruimtes, zoals een slaapkamer, keuken of kleine woonkamer. Voor de badkamer is de One niet geschikt. Hij is namelijk niet waterdicht. Je bedient hem vanuit je bed of tijdens het koken met je stem. Zo hoef je niet op te staan of je handen te gebruiken.

Een grote ruimte: de Citation 500

Een Harman Kardon in een grote ruimte

De Citation 500 is een stuk groter dan de Citation One. Dat maakt het geluid een stuk krachtiger. De speaker is daarom geschikt voor grotere ruimtes zoals een grote woonkamer, leefkeuken of ruimte met een hoog plafond. Dankzij de ingebouwde spraakassistent bedien je de speaker gemakkelijk vanaf een afstand met je stem.

Meerdere ruimtes: koppel de speakers

Harman Kardon speakers in meerdere ruimtes

Wil je het liefst door het hele huis muziek luisteren? Plaats dan meerdere speakers in aparte kamers. Deze koppel je aan elkaar via Google Home. Zo speel je ze allemaal tegelijk, of juist apart van elkaar af. Kies bijvoorbeeld een Harman Kardon Citation One duo pack, of varieer met verschillende speakers. Je bedient de speakers en andere slimme apparaten met je stem.

Voor bij je tv: Citation Bar of Citation MultiBeam 700

Een Harman Kardon voor bij je tv

Wil je het geluid van je televisie verbeteren? Ga dan voor een soundbar, bijvoorbeeld de Harman Kardon Citation Bar of Citation MultiBeam 700. Deze sluit je via een hdmi arc kabel aan op je televisie. Voeg eventueel een subwoofer toe voor een extra krachtige bas. Wil je de thuisbioscoop helemaal compleet maken? Kies dan voor achterspeakers, zoals de Citation Surround.© 1999 - 2021 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten: 9,2 / 10 - 23.695 beoordelingen