The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Geschreven door Manon

Hoe bevestig je de propellers en guards op de DJI Mavic AIR?

Je hebt een DJI Mavic AIR, maar weet niet hoe je de propellers en guards bevestigt. Maak je geen zorgen, in dit artikel leg ik uit hoe je dit stap voor stap doet. Op die manier maak jij je drone klaar voor de vlucht.

Stap 1: klap de pootjes uit

Om te beginnen klap je alle pootjes van de Mavic AIR uit. Wanneer je de pootjes hebt uitgeklapt, komen er markeringen tevoorschijn. De propellers met witte markeringen gaan op de pootjes met witte markeringen en de propellers zonder markeringen gaan op de pootjes zonder markeringen.

Stap 2: plaats de propellers

Propellers plaatsen

Als je de propellers bij de juiste pootjes hebt gelegd, is het tijd om de propellers te bevestigen. Pak een propeller en leg hem op het pootje. Vervolgens pak je de motor van het pootje aan de zijkant vast. Je drukt de propeller naar beneden en draait de motor vast. Bij de propellers met de witte markeringen draai je de motor tegen de klok in. Om de propellers zonder markeringen te bevestigen draai je de motor met de klok mee.

Stap 3: koppel de guards aan elkaar

Guards koppelen

De beugels van de guards hebben ook markeringen. De guards met LR en LF horen bij elkaar en de guards met RR en RF zijn een setje. Je schuift de LR en LF propellers over elkaar heen, waardoor ze aan elkaar vast zitten. Dit doe je ook bij de RR en RF guards.

Stap 4: plaats de guards

Guards plaatsen

Om de guards op de drone te plaatsen leg je ze op tafel neer. Vervolgens plaats je de pootjes van de drone in de inkepingen van de beugels. Doe de beugels een voor een omhoog en sluit het bevestigingssysteem. Op het moment dat je een klik hoort zit de guard vast. Wanneer je de guards geplaatst hebt, check je of ze goed vast zitten.

Stap 5: laat de drone zweven

Testen

Zet je drone aan en laat hem een aantal seconden in de lucht zweven. Op die manier zie je of je drone op 1 plek blijft hangen. In de app krijg je een melding dat er extra gewicht op je Mavic AIR aanwezig is. Dit heeft invloed op de bewegingen van je drone tijdens het vliegen. Blijft je drone niet op 1 plek hangen, dan zijn de propellers of guards niet goed bevestigd. Loop de stappen dan nog eens na.

Heeft dit je geholpen?

Optioneel
We gebruiken je feedback enkel om de website te verbeteren, we sturen je geen reactie.
Bedankt voor je feedback


© 1999 - 2021 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten: 9,2 / 10 - 23.695 beoordelingen