The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Coolblue home
Geschreven door Ruben

Hoe breid je jouw Blendtec blender uit?

Blendtec blenders zijn hele krachtige blenders waar je zelfs ijs mee crusht. Voor deze blenders zijn er verschillende accessoires beschikbaar. Hiermee breid je de mogelijkheden van jouw blender uit. Zo bereid je bijvoorbeeld hummus en pindakaas of maak je een grote hoeveelheid smoothies. Lees verder en ontdek welke Blendtec accessoires handig voor jou zijn.

FourSide Jar: wissel snel tussen bereidingen

Blendtec fourside jar

De FourSide Jar is een fijne uitbreiding van je Blendtec blenderkannen. Met deze extra kan wissel je gemakkelijk en snel tussen verschillende bereidingen. Zo maak je een lekkere smoothie in de ene kan. Zonder dat je de kan eerst leegt en schoonmaakt, ga je gelijk door met de volgende bereiding. De kan heeft een inhoud van 1,9 liter en dankzij de maataanduiding meet je ingrediënten direct af in de blenderkan. De FourSide Jar is geschikt voor alle Blendtec blenders.

Twister Jar: ideaal voor dikkere mengsels

Blendtec Twister jar

De Twister Jar heeft een inhoud van 1 liter en is een handige blenderkan voor het bereiden van dikkere mengsels. Zo maak je er niet alleen smoothies mee, maar ook hummus of pindakaas. Dankzij de vulopening in de deksel voeg je gemakkelijk ingrediënten toe tijdens het mixen. De kan is hittebestendig. Hierdoor voeg je ook warme ingrediënten toe en maak je er een verse soep mee. De Twister Jar is geschikt voor alle Blendtec blenders.

WildSide Jar: maak veel sapjes tegelijk

Blendtec wildside jar

Met de WildSide Jar haal je een extra blenderkan in huis met een ruime inhoud van 2,6 liter. Zo maak je veel sapjes tegelijk. Je voegt tijdens het mixen gemakkelijk ingrediënten toe, dankzij de vulopening in de deksel. Deze kan is ook voorzien van een handige maataanduiding. Hierdoor zie je precies hoeveel ingrediënten je toevoegt. De WildSide Jar is geschikt voor alle Blendtec blenders, behalve de Blendtec Mix n' Blend modellen.

Heeft dit je geholpen?

Optioneel
We gebruiken je feedback enkel om de website te verbeteren, we sturen je geen reactie.
Bedankt voor je feedback


© 1999 - 2021 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten: Kiyoh 9,2 / 10 - 17.756 beoordelingen