The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Geschreven door Lucas

Hoe gebruik je de Bowers & Wilkins PX met de app?

Met de Bowers & Wilkins Headphones app voor zowel Android als iOS verbeter je jouw luisterervaring van jouw PX koptelefoon. In dit artikel lees je hoe je de app downloadt, welke belangrijke functies hij heeft en wat je ermee kan.

De app gebruiken in 9 stappen

Je gebruikt de Bowers & Wilkins Headphones app in 9 stappen.

Stap 1: download de app

Stap 2: schakel locatie en bluetooth in

Stap 3: koppel de koptelefoon

Stap 4: schakel noise cancelling in

Stap 5: stel de hoeveelheid noise cancelling in

Stap 6: blokkeer de stemmen

Stap 7: meer instelling kiezen

Stap 8: pas de intelligente functies aan

Stap 9: download een update

Stap 1: download de app

App downloaden

Ga naar de Google Play Store op je Android smartphone of naar de App Store van je iPhone. Zoek hier naar de Bowers & Wilkins Headphones app en tik op downloaden. Let wel op: de app is alleen te downloaden op toestellen met Android 5.0 of hoger en iOS 10 en hoger.

Stap 2: open de app en schakel de locatie en Bluetooth in

Schakel bluetooth in

Open de app. Na het openen vraagt de app je om je Bluetooth en locatie in te schakelen. Wanneer je dit niet doet, maakt de app geen verbinding met je hoofdtelefoon.

Stap 3: koppel de hoofdtelefoon aan de app

Koptelefoon koppelen

Wanneer je de locatie en Bluetooth hebt ingeschakeld, zoekt de app naar jouw Bowers & Wilkins PX. Op je scherm zie je wanneer dit is gelukt

Stap 4: schakel de noise cancelling in

Noise cancelling inschakelen

Nu het koppelen is gelukt, is het mogelijk om zelf de noise cancelling aan te passen. Naast het kopje ‘Environment Filter’ staat een schuifbalk. Wanneer je hierop tikt, gaat de noise cancelling aan.

Stap 5: stel de hoeveelheid noise cancelling in

Noise cancelling aanpassen

Wanneer je de noise cancelling inschakelt, verschijnen er 3 vooringestelde noise cancelling filters: ‘Office’, ‘City’ en ‘Flight’. De modus ‘Office’ zorgt ervoor dat de stemmen van je collega's op kantoor nog goed hoorbaar zijn. ‘City’ dempt het geluid in mindere mate, waardoor je nog steeds alert bent van het verkeer om je heen. ‘Flight’ blokkeert alle monotone storende geluiden, zoals een razende vliegtuigmotor.

Stap 6: blokkeer de stemmen om je heen

Stemmen blokkeren

Een kopje onder Enviroment Filter staat de optie Voice Pass-through. Hiermee bepaal je zelf hoeveel je van je omgeving hoort. Tik met je vinger de blauwe bol aan en schuif hem van links naar rechts over de balk. Wanneer deze op Off staat, is de noise cancelling op z'n sterkst. ‘Natural’ laat stemmen beter door en Amplified zorgt ervoor dat je alles om je heen nog goed kan horen.

Stap 7: meer instellingen

Meer instellingen

Bij stap 5 en 6 heb je de noise cancelling aangepast, maar er zijn nog meer instelling te passen. Tik bovenaan in het scherm op de naam van de koptelefoon om naar de volgende pagina met instellingen te gaan.

Stap 8: pas de intelligente functies aan

Intelligente functies

De Bowers & Wilkins PX heeft een speciale ingebouwde sensor die doorheeft wanneer je de hoofdtelefoon afzet. In de app bepaal jij hoe gevoelig deze sensor is. Tik op ‘More’ wanneer de hoofdtelefoon automatisch op pauze gaat zonder dat je hem afzet. Zet de functie op ‘Less’ wanneer de hoofdtelefoon niet automatisch stopt met spelen als je hem afzet.

Stap 9: update

Update

Tot slot voorzie je de Bowers & Wilkins PX van een update via de app. Je telefoon stuurt dan een update naar de hoofdtelefoon, waarna deze beter zal werken.

Heeft dit je geholpen?

Optioneel
We gebruiken je feedback enkel om de website te verbeteren, we sturen je geen reactie.
Bedankt voor je feedback


© 1999 - 2021 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten: 9,2 / 10 - 23.805 beoordelingen