The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Geschreven door Iris

Hoe haal je het meeste uit je Harman Kardon Citation One met Google Home?

Je bent de trotse eigenaar van de Harman Kardon Citation One. Harman Kardon heeft geen eigen app waarmee je de speaker bedient. Dit doe je via Google Home. Voor we beginnen: installeer deze app op je smartphone of tablet. In dit artikel lees je alle mogelijkheden van Google Home op je Harman Kardon Citation One.

Instellingen en tips

Google Home nieuw apparaat toevoegen

Als je de app eenmaal hebt gedownload, tik je op Toevoegen en op Nieuw apparaat toevoegen. Doorloop de installatie en voeg eventueel een nieuw Huis toe als je die nog niet hebt. Met onderstaande tips haal je het meeste uit je Harman Kardon speaker met de app.

Tip 1: stel je geluid in.

Tip 2: gebruik de spraakassistent.

Tip 3: meerdere apparaat koppelen via Google Home.

Tip 1: stel je geluid in

Huis in Google Home app

Omdat Harman Kardon (nog) geen eigen app heeft, sluit je de speaker aan via Google Home. Helaas betekent dit wel dat je de Citation One niet handmatig kan instellen met de zogenoemde equalizer. Het voordeel van Google Home is dat je gelijk voorzien bent van Google Assistant. Zo gebruik je je stem om de speakers aan te sturen.

Tip 2: gebruik de spraakassistent

Google Assistant gebruiken

Eenmaal in Google Home, heb je toegang tot de eindeloze wereld van Google Assistant. Zeg simpelweg ‘Hey Google,’ en vraag alles over het weer, het verkeer of je agenda van vandaag. Heb je ook smart lampen of thermostaten thuis? Dan bedien je deze ook via een simpele spraakopdracht. Meer voorbeelden van de spraakassistent lees je in het onderstaande artikel.

Tip 3: meerdere speakers koppelen via Google Home

Meer apparaten instellen in Google  Home

Misschien wil je je speaker wel uitbreiden met een soundbar. Of wil je meerdere speakers aan elkaar koppelen voor een stereopaar of een multiroom opstelling. Zo luister je in elke kamer van het huis naar een kamervullend geluid. Je koppelt de speakers in de Google Home app. Eerst installeer je beide speakers los. Vervolgens klik je op 1 van de 2 om deze te koppelen. Druk dan op het ‘instellingen’ icoontje en op je huidige Huis. Vanaf dan heb je de mogelijkheid om de 2 aan elkaar te koppelen en geef je het paar een naam.© 1999 - 2021 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten: 9,2 / 10 - 23.554 beoordelingen