The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Geschreven door Kasper

Hoe installeer je Microsoft 365 op jouw HP Stream?

Bij een HP Stream krijg je standaard een Microsoft 365 licentie van een jaar. Dat betekent een jaar lang kosteloos verslagen maken, presentaties voorbereiden of de boekhouding doen met Microsoft 365 programma’s. Hoe je jouw gratis 365 in 3 stappen activeert, vertellen we op deze pagina.

Microsoft 365 installeren in 3 stappen

Wanneer je de Stream voor het eerst installeert, vraagt deze of je jouw 365 al wil activeren. Kies je hiervoor, volg dan de instructies zoals ze op je scherm verschijnen. Wil je het liever achteraf doen nadat alles is geïnstalleerd, volg dan onderstaande stappen. In het kort:

  • Verbinding maken met het internet.
  • Een Microsoft account aanmaken.
  • Installeren.

Stap 1: maak verbinding met het internet

Bureaublad op laptop waarop Mijn Office staat.

De eerste stap om Microsoft 365 te installeren, is verbinding hebben met een netwerk. Verbind de Stream dus met wifi of op een andere manier. Zoek daarna in Windows 10 via het vergrootglas in de taakbalk naar ‘Microsoft 365’ en open dit. Klik vervolgens op activeren. Het proces vraagt je nu om in te loggen met jouw Microsoft account. Heb je nog geen account, ga dan door naar stap 2. Heb je al een account, ga dan naar stap 3.

Stap 2: maak een Microsoft account aan

Beginscherm van het aanmaken van een Microsoft account.

Ga naar signup.live.com om een account aan te maken. Dit is nodig om jouw Microsoft 365 te activeren. Volg de stappen zoals ze op je scherm verschijnen en verifieer jouw nieuwe account. Is dit gelukt, vervolg je weg dan naar stap 3.

Stap 3: installeren

Meld je aan met je Microsoft account.

Log in met je Windows account en selecteer de juiste taal en het goede land en ga door. Kies vervolgens ‘installeren’. Krijg je een pop-up over een installatieproces, selecteer dan ‘uitvoeren’. Ga daarna verder door op ‘volgende’ te drukken en volg de instructies op het scherm. Aan het einde van het proces komt ‘gereed’ te staan om het proces te beëindigen. Microsoft 365 is nu gereed voor gebruik en jij bent klaar om aan de slag te gaan.

Heeft dit je geholpen?

Optioneel
We gebruiken je feedback enkel om de website te verbeteren, we sturen je geen reactie.
Bedankt voor je feedback


© 1999 - 2021 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten: 9,2 / 10 - 23.761 beoordelingen