The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Coolblue
Geschreven door Daan

Hoe installeer je een Hipcam IP-camera?

Met een Hipcam ip-camera zie en hoor je op afstand wat zich afspeelt in je huis of tuin. Om de camera te installeren, gebruik je de Hipcam app. Het koppelen gaat heel eenvoudig met behulp van een QR code. In dit artikel vertellen we je in 5 stappen hoe je de camera installeert.

Stap 1: installeer de app

App installeren

De eerste stap is het downloaden van de Hipcam app. Je vindt de app in de app store op je telefoon of tablet. Na het installeren van de app zorg je dat de ip-camera aanstaat, zodat je deze straks kunt koppelen.

Stap 2: maak een account aan

Account aanmaken

Om een account aan te maken, druk je op ‘Sign up’. Voer je mailadres en een zelfgekozen wachtwoord in. Je ontvangt direct een mail met een bevestigingslink, waarmee je jouw account activeert. Deze link stuurt je direct terug naar de app.

Stap 3: creëer een profiel

Profiel aanmaken

Voer je voor- en achternaam in en stel een profielnaam (Nickname) in als je dat wilt. Het is mogelijk een profielfoto te selecteren, maar dit is niet verplicht. Kloppen je gegevens? Druk dan op ‘accept’ om je profiel te bevestigen.

Stap 4: maak verbinding met je thuisnetwerk

Verbinding met netwerk maken

Druk op ‘Add a device’ om je camera toe te voegen. Koppel jouw wifi netwerk door je wifi wachtwoord in te voeren. Hierna stel je een taal in voor je camera (Nederlands is niet mogelijk). Als je vervolgens op ‘Continue’ drukt, genereert de app een QR-code.

Stap 5: verbind de camera met de app

Camera met app verbinden

De app toont een QR-code op het scherm, die je met de camera scant. In een paar tellen is de camera verbonden. Probeer de dark mode als het scannen van de code niet lukt. De livestream van de camera vind je terug onder de knop ‘My camera’s’.

Heeft dit je geholpen?

Optioneel
We gebruiken je feedback enkel om de website te verbeteren, we sturen je geen reactie.
Bedankt voor je feedback


© 1999 - 2021 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten:
Kiyoh 9,2 / 10 - 19.035 beoordelingen