The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Coolblue home

Hoe kies je de iPhone die het beste bij je past?

De keuze voor een nieuwe iPhone is niet voor iedereen zo gemaakt. Er zijn veel verschillende iPhone modellen in de markt, de één met een betere camera, de ander met een betere processor. Daarnaast wil je natuurlijk ook een model met genoeg opslagcapaciteit. En wat past dan beter bij je, een groot of klein scherm? En dan zwart of toch een kleurtje? Wij helpen je kiezen.

Verschillende iPhone modellen

Verschillende Apple iPhone modellen

Ben je op zoek naar een nieuwe Apple iPhone? Er zijn genoeg modellen om uit te kiezen. Wil je de allerbeste en nieuwste iPhone? Dan kies je natuurlijk voor iPhone 13 of 13 Pro. Daarnaast zijn er ook nog andere modellen, zoals iPhone 12 en de compacte iPhone SE 2. Wij helpen je bij het kiezen van de beste iPhone voor jou.

Formaat iPhone

Formaat iPhone

Je hebt de keuze voor een nieuwe iPhone gemaakt, maar ga je dan voor de normale of de 'Max' versie? Misschien ben je juist op zoek naar een handzaam model. En wist je dat de nieuwe randloze iPhone modellen soms een groter scherm hebben dan oudere toestellen, maar wel een kleinere behuizing?

iPhone batterijduur

iPhone batterij opladen

Wil jij de hele dag door filmpjes en je social media bekijken? Dan heb je een iPhone nodig met een grote batterij. Wij geven per toestel aan hoelang de batterij meegaat en wat je ermee doet. Zo weet je zeker dat je altijd genoeg batterij hebt en niets mist.

iPhone opslagcapaciteit

Als je de keuze voor een model en kleur gemaakt hebt, heb je nog een laatste keuze: opslagcapaciteit. Is veel opslag voor jou belangrijk of is dit voor jou overbodig? Wij helpen je.

Camera van iPhone

Foto maken Apple iPhone

Met iPhone maak je mooie foto's, maar per model zijn er veel verschillen. Zo heb je iPhone modellen met 1, 2 of 3 lenzen. Maak je graag foto's van veraf en in de avond? Kies dan een iPhone met een camera die optisch inzoomt en nachtmodus ondersteunt.

Kleur iPhone

iPhone kleur

Denk je er bijna uit te zijn welk model iPhone je kiest, blijken er ook nog verschillende kleuren te zijn. Ben je weer terug bij af. Welke kleur kies je? Wij helpen je bij dit dilemma.

Alle iPhone modellen

Er zijn op dit moment veel verschillende iPhone modellen in de markt. Wil jij de nieuwste iPhone met de beste camera en krachtigste processor of is een ouder model voor jou ook prima? Wij zetten alle modellen voor je naast elkaar.

Apple iPhone SE 2

Apple iPhone SE

iPhone SE 2 is geschikt voor mensen die graag een iPhone willen hebben voor een scherpe prijs. Het toestel komt uit 2020, maar gaat dankzij regelmatige beveiligings- en softwareupdates zeker 5 jaar mee.

Apple iPhone 12

Hoef je niet per se de allernieuwste iPhone, maar wil je wel een snel toestel met een groot scherm voor het kijken van films? Dan kies je iPhone 12. Op het 6.2 inch OLED display spatten de kleuren van het scherm.

Apple iPhone 13 Pro

Apple iPhone 12 Pro

Als je graag professionele foto's maakt, dan is iPhone 13 Pro een goede keuze. Met de verschillende lenzen maak je in iedere situatie mooie foto's. Dankzij de krachtige A15 Bionic chip bewerk je razendsnel al je foto's.