The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Geschreven door Daan

Hoe koel je slim met de Blaupunkt Moby Blue?

In de serie 'Slimmer huis' maakt Dylan zijn huis steeds slimmer door nieuwe smart home apparaten toe te voegen. In deze aflevering zie je hoe Dylan met een slimme airco zijn huis koel houdt op een warme zomerse dag.

Blaupunkt Moby Blue

Is het bij jou ook zo warm op je slaapkamer? Maar heb je geen zin om gaten te boren in je buitenmuur om een split airco te installeren? Met de Blaupunkt Moby Blue haal je de koelte in huis, zonder dat je moeilijk hoeft te doen met gereedschap. In deze video bekijkt Dylan hoe deze slimme airco precies werkt en wat jij er allemaal mee kan.

Meer video's over een slimmer huis

Google Home vs Amazon Alexa

Google Home en Amazon Alexa

Met een slimme spraakassistent, zoals de assistent van Google en Amazon Alexa, bedien je apparaten met je stem. Zo vergeet je nooit meer iets en heb je geen afstandsbedieningen of apps meer nodig. Ook stel je vragen aan een slimme assistent, dus helpt hij ook als je wilt weten waarom zebra's strepen hebben. Vraag het en de assistent komt in actie.

Koken met Google Home

Koken met Google Home?

Met de Google spraakassistent in huis stuur je slimme producten op afstand aan, maar het is ook mogelijk om te koken met je Google Home. De slimme speaker vertelt wat je nodig hebt en leest stap voor stap recepten aan je voor. In deze video zet Dylan een gerecht op tafel voor zijn collega's, met de hulp van zijn Google Home.

Google Nest Hub

Google Nest Hub

De Google Nest Hub is een spraakassistent met ingebouwd scherm. Met dit apparaat bedien je de slimme producten in huis met je stem. Daarnaast gebruik je het beeldscherm om een recept te lezen of foto's te bekijken. Dylan laat zien dat je ook Japans leert, je katten roept, ziet wie er voor de deur staat en kookvideo's kijkt met de Google Nest Hub.© 1999 - 2021 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten: 9,2 / 10 - 23.418 beoordelingen