The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Geschreven door Daan

Hoe kook je slim met de Google Home?

In de serie 'Slimmer huis' maakt Dylan zijn huis steeds slimmer door nieuwe smart home apparaten toe te voegen. In deze aflevering zie je hoe Dylan zijn Google Home speaker gebruikt om een recept te volgen tijdens het koken.

Koken met Google Home?

Met de Google spraakassistent in huis stuur je slimme producten op afstand aan, maar het is ook mogelijk om te koken met je Google Home. De slimme speaker vertelt wat je nodig hebt en leest stap voor stap recepten aan je voor. In deze video zet Dylan een gerecht op tafel voor zijn collega's, met de hulp van zijn Google Home.

Meer video's over een slimmer huis

Blaupunkt Moby Blue

Blaupunkt Moby Blue

Is het bij jou ook zo warm op je slaapkamer? Maar heb je geen zin om gaten te boren in je buitenmuur om een split airco te installeren? Met de Blaupunkt Moby Blue haal je de koelte in huis, zonder dat je moeilijk hoeft te doen met gereedschap. In deze video bekijkt Dylan hoe deze slimme airco precies werkt en wat jij er allemaal mee kan.

Google Nest Hub

Google Nest Hub

De Google Nest Hub is een spraakassistent met ingebouwd scherm. Met dit apparaat bedien je de slimme producten in huis met je stem. Daarnaast gebruik je het beeldscherm om een recept te lezen of foto's te bekijken. Dylan laat zien dat je ook Japans leert, je katten roept, ziet wie er voor de deur staat en kookvideo's kijkt met de Google Nest Hub.

Ring Doorbell

Ring Doorbell

Nooit meer de pakketbezorger missen? Met de Ring Doorbell kun je altijd en overal zien wie er voor de deur staat. Je ontvangt via de Ring app notificaties op je smartphone, waarna je direct communiceert met je bezoekers. Dylan laat zien hoe je de deurbel aansluit, hoe hij werkt en wat de voordelen van een Ring deurbel zijn.

Heeft dit je geholpen?

Optioneel
We gebruiken je feedback enkel om de website te verbeteren, we sturen je geen reactie.
Bedankt voor je feedback


© 1999 - 2021 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten:
Kiyoh 9,2 / 10 - 22.385 beoordelingen