The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Geschreven door Daan

Hoe maak je jouw huis slim met de Google Nest Hub?

In de serie 'Slimmer huis' maakt Dylan zijn huis steeds slimmer door nieuwe smart home apparaten toe te voegen. In deze aflevering zie je hoe Dylan zijn slimme producten bedient met behulp van de Google Nest Hub.

Google Nest Hub

De Google Nest Hub is een spraakassistent met ingebouwd scherm. Met dit apparaat bedien je de slimme producten in huis met je stem. Daarnaast gebruik je het beeldscherm om een recept te lezen of foto's te bekijken. Dylan laat zien dat je ook Japans leert, je katten roept, ziet wie er voor de deur staat en kookvideo's kijkt met de Google Nest Hub.

Meer video's over een slimmer huis

Ring Doorbell

Ring Doorbell

Nooit meer de pakketbezorger missen? Met de Ring Doorbell kun je altijd en overal zien wie er voor de deur staat. Je ontvangt via de Ring app notificaties op je smartphone, waarna je direct communiceert met je bezoekers. Dylan laat zien hoe je de deurbel aansluit, hoe hij werkt en wat de voordelen van een Ring deurbel zijn.

Google Home vs Amazon Alexa

Google Home en Amazon Alexa

Met een slimme spraakassistent, zoals de assistent van Google en Amazon Alexa, bedien je apparaten met je stem. Zo vergeet je nooit meer iets en heb je geen afstandsbedieningen of apps meer nodig. Ook stel je vragen aan een slimme assistent, dus helpt hij ook als je wilt weten waarom zebra's strepen hebben. Vraag het en de assistent komt in actie.

Blaupunkt Moby Blue

Blaupunkt Moby Blue

Is het bij jou ook zo warm op je slaapkamer? Maar heb je geen zin om gaten te boren in je buitenmuur om een split airco te installeren? Met de Blaupunkt Moby Blue haal je de koelte in huis, zonder dat je moeilijk hoeft te doen met gereedschap. In deze video bekijkt Dylan hoe deze slimme airco precies werkt en wat jij er allemaal mee kan.

Heeft dit je geholpen?

Optioneel
We gebruiken je feedback enkel om de website te verbeteren, we sturen je geen reactie.
Bedankt voor je feedback


© 1999 - 2021 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten:
Kiyoh 9,2 / 10 - 22.273 beoordelingen