The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Coolblue home
Geschreven door Daan

Hoe maak je jouw huis slim met de Ring deurbel?

In de serie 'Slimmer huis' maakt Dylan zijn huis steeds slimmer door nieuwe smart home apparaten toe te voegen. In deze aflevering zie je hoe Dylan dankzij de Ring Doorbell op zijn telefoon kan zien wie er bij hem thuis aanbelt.

Ring Doorbell

Nooit meer de pakketbezorger missen? Met de Ring Doorbell kun je altijd en overal zien wie er voor de deur staat. Je ontvangt via de Ring app notificaties op je smartphone, waarna je direct communiceert met je bezoekers. Dylan laat zien hoe je de deurbel aansluit, hoe hij werkt en wat de voordelen van een Ring deurbel zijn.

Meer video's over een slimmer huis

Koken met Google Home

Koken met Google Home?

Met de Google spraakassistent in huis stuur je slimme producten op afstand aan, maar het is ook mogelijk om te koken met je Google Home. De slimme speaker vertelt wat je nodig hebt en leest stap voor stap recepten aan je voor. In deze video zet Dylan een gerecht op tafel voor zijn collega's, met de hulp van zijn Google Home.

Google Home vs Amazon Alexa

Google Home en Amazon Alexa

Met een slimme spraakassistent, zoals de assistent van Google en Amazon Alexa, bedien je apparaten met je stem. Zo vergeet je nooit meer iets en heb je geen afstandsbedieningen of apps meer nodig. Ook stel je vragen aan een slimme assistent, dus helpt hij ook als je wilt weten waarom zebra's strepen hebben. Vraag het en de assistent komt in actie.

Blaupunkt Moby Blue

Blaupunkt Moby Blue

Is het bij jou ook zo warm op je slaapkamer? Maar heb je geen zin om gaten te boren in je buitenmuur om een split airco te installeren? Met de Blaupunkt Moby Blue haal je de koelte in huis, zonder dat je moeilijk hoeft te doen met gereedschap. In deze video bekijkt Dylan hoe deze slimme airco precies werkt en wat jij er allemaal mee kan.

Heeft dit je geholpen?

Optioneel
We gebruiken je feedback enkel om de website te verbeteren, we sturen je geen reactie.
Bedankt voor je feedback


© 1999 - 2021 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten: Kiyoh 9,2 / 10 - 16.822 beoordelingen