The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Coolblue
Geschreven door Andrea

Hoe maak je de Flow Fitness Como W gebruiksklaar?

Je hebt de Flow Fitness Como W roeitrainer gekocht en je wilt zo snel mogelijk aan de slag met je training. Omdat de montage van het fitnessapparaat vrij lastig kan zijn, helpen we je hier in dit artikel een handje mee. Na deze 5 stappen ben je helemaal klaar om aan jouw conditie te werken.

De roeitrainer installeren in 5 stappen

Bekijk voor je begint de volledige montagevideo. Zo maak je een betere inschatting van de benodigde ruimte en gaat de montage soepeler.

Stap 1. bereid de montage voor.

Stap 2. monteer de poten aan de rails.

Stap 3. zet de rails vast aan de watertank.

Stap 4. verbind het scherm.

Stap 5. vul de watertank.

Stap 1: bereid de montage voor

Montage voorbereiden

Bepaal van tevoren waar je de roeitrainer gaat plaatsen. Na de montage is het namelijk lastiger om het apparaat te verplaatsen. Zorg dat er genoeg ruimte in de kamer is om de onderdelen vrijuit te bewegen en te draaien. Leg voor extra bescherming een trainermat op de grond om krassen op de vloer te voorkomen. Haal alle onderdelen uit de doos en leg alle bijpassende schroeven en bouten bij elkaar.

Stap 2: monteer de poten aan de rails

Poten monteren

Leg de rails op zijn kop en schroef de 4 bouten los. Plaats hier vervolgens de poten op. Let erop dat de wieltjes de goede kant op staan. Draai de bouten terug en trek ze strak aan met de inbussleutel.

Stap 3: zet de rails vast aan de watertank

De rails monteren

Zet het onderste gedeelte van de roeitrainer met de watertank rechtop. Draai de grote draaiknop volledig los en schuif de rails door de opening die nu is ontstaan. Zet de rails vervolgens vast met de pinnen en bouten. Draai alles strak aan. Plaats de grote draaiknop terug op zijn plek en schuif de ijzeren pin hieronder om hem vast te zetten.

Stap 4: verbind het scherm

Scherm verbinden

Haal de kabels uit de opening aan de voorkant van de roeitrainer en klik ze vast aan de kabels van de houder. Zet de houder vervolgens vast met de pinnen en bouten. Plaats de batterijen in het scherm en verbind de 2 kabels van het scherm met de 2 kabels van de houder. Schuif het scherm vervolgens vast aan de achterkant en gebruik de inbussleutel om hem vast te zetten.

Stap 5: vul de watertank

Watertank vullen

Draai het ventiel op de hevelpomp dicht en plaats het ene uiteinde van de hevelpomp in de vulopening van de lege watertank. Het andere uiteinde plaats je in een bak met kraanwater. Knijp in het oranje gedeelte van de hevel om het water van de emmer naar de watertank te pompen. Zodra je het gewenste waterniveau hebt bereikt, draai je het ventiel weer open.

Heeft dit je geholpen?

Optioneel
We gebruiken je feedback enkel om de website te verbeteren, we sturen je geen reactie.
Bedankt voor je feedback


© 1999 - 2021 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten:
Kiyoh 9,2 / 10 - 20.297 beoordelingen