The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Geschreven door Iris

Hoe ontkalk je de Philips 3000 koffiemachine?

In onderstaande video vind je specifieke instructies voor het ontkalken van jouw Philips koffiemachine uit de 3000 serie. Ontkalken is belangrijk, omdat je hiermee de levensduur van jouw apparaat verlengt. Als je het Intenza+ waterfilter van Philips gebruikt, ontkalk je de koffiemachine 1 keer per kwartaal. Hiervoor gebruik je het best de Saeco CA6700 ontkalker van Philips zelf.

Instructies voor het ontkalken

Volg de instructies uit de video om jouw koffiemachine te ontkalken. Plaats eerst de heetwateruitloop op jouw Philips HD8829 voordat je begint met ontkalken. Heb je de Philips HD8821 met stoompijp? Dan sla je deze eerste stap over en begin je bij stap 2.

Nodig:

  • Saeco CA6700 ontkalker
  • Opvangbak (1 liter inhoud)

Hoe vaak moet je ontkalken?

Kalk is een gevaar voor de leidingen van jouw koffiemachine. Door 'm regelmatig te ontkalken verleng je de levensduur van jouw apparaat. Als je het Intenza+ waterfilter gebruikt, ontkalk je de koffiemachine één keer per kwartaal. De koffiemachine geeft ook een melding wanneer het ontkalken nodig is. Gebruik je geen waterfilter? Dan zul je het apparaat een stuk vaker moeten ontkalken om zo kalkophoping tegen te gaan.

Welke ontkalker gebruik je?

Ontkalkingsvloeistof | Geschikt voor Philips en Saeco | Voor 2 ontkalkingbeurten
27,95
op voorraad

We raden je aan om de ontkalker van Philips/ Saeco te gebruiken. Zo weet je zeker dat je jouw koffiemachine op de juiste manier reinigt, zonder de machine te beschadigen. Ook voorkom je zo dat de garantie op de koffiemachine vervalt, wegens gebruik van verkeerde reinigingsmiddelen.

Heeft dit je geholpen?

Optioneel
We gebruiken je feedback enkel om de website te verbeteren, we sturen je geen reactie.
Bedankt voor je feedback


© 1999 - 2021 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten:
Kiyoh 9,2 / 10 - 22.164 beoordelingen