The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Geschreven door Iris

Hoe ontkalk je de Philips 5000 koffiemachine?

In onderstaande video vind je specifieke instructies voor het ontkalken van jouw Philips uit de 5000 serie. Ontkalken is belangrijk, omdat je hiermee de levensduur van jouw apparaat verlengt. Als je het AquaClean waterfilter van Philips gebruikt, ontkalk je de koffiemachine slechts 1 keer per anderhalf jaar. Hiervoor gebruik je het best de Saeco CA6700 ontkalker van Philips zelf.

Hoe vaak moet je ontkalken?

Philips 5000 ontkalken

Kalk is een gevaar voor de leidingen van jouw koffiemachine. Door jouw apparaat regelmatig te ontkalken verleng je de levensduur. Als je het AquaClean waterfilter gebruikt, ontkalk je de koffiemachine één keer per anderhalf jaar. De koffiemachine geeft ook een melding wanneer het ontkalken nodig is. Gebruik je geen waterfilter? Dan zul je het apparaat veel vaker moeten ontkalken. Hoe vaak dat is, hang af van het gebruik, maar reken op zo'n één keer per 3 maanden.

Welke ontkalker gebruik je?

Ontkalkingsvloeistof | Geschikt voor Philips en Saeco | Voor 2 ontkalkingbeurten
27,95
op voorraad

We raden je aan om de ontkalker van Philips/ Saeco te gebruiken. Zo weet je zeker dat je jouw koffiemachine op de juiste manier reinigt, zonder de machine te beschadigen. Ook voorkom je zo dat de garantie op de koffiemachine vervalt, wegens gebruik van verkeerde reingingsmiddelen.

Heeft dit je geholpen?

Optioneel
We gebruiken je feedback enkel om de website te verbeteren, we sturen je geen reactie.
Bedankt voor je feedback


© 1999 - 2021 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten:
Kiyoh 9,2 / 10 - 22.339 beoordelingen