The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Geschreven door Lucas

Hoe pas ik het geluid van de Sony WF-1000XM3 aan?

Misschien wel het belangrijkste van producten als oordopjes is de geluidskwaliteit. Of je nu een echte muziekliefhebber bent of niet, van een hoge geluidskwaliteit wordt iedereen blij. In dit artikel lees je meer over het geluid van de Sony WF-1000XM3 en hoe je deze aanpast.

Het geluid aanpassen in 3 stappen

Sony WF-1000XM3

In dit artikel lees je wat wij vinden van het geluid en 3 stappen om uit te voeren die ervoor zorgen dat jij het geluid aanpast in de app.

Stap 1: download de app

Stap 2: kies een vooraf ingestelde equalizer

Stap 3: bepaal zelf het geluid

Stap 1: download en open de app

iPhone

Het geluid van de Sony WF-1000XM3 pas je aan via de bijbehorende app. Deze app is voor zowel iOS als Android toestellen te downloaden. Ga naar de App Store of de Google Play Store en zoek naar de Sony Headphones Connect app. Druk op downloaden en open de app. Wanneer je de app hebt geopend, wordt er gevraagd om verbinding te maken met de oordopjes. Doe dit en je komt in het scherm om het geluid aan te passen.

Stap 2: kies een vooraf ingestelde equalizer

De Sony Headphones Connect app

Het simpelste om te doen is het kiezen van een vooraf ingestelde equalizer. Sony heeft een altijd preset waar je uit kiest, zoals ‘Levendig’, ‘Enthousiast’ en ‘Aangenaam. Iedere naam spreekt voor zich, waardoor het extra makkelijk kiezen is.

Stap 3: bepaal zelf het geluid

De Sony Headphones Connect app

Wanneer de door Sony uitgekozen presets niet helemaal passen bij jouw wensen, kun je zelf ook sleutelen aan de equalizer. Druk op het tandwieltje onder het kopje equalizer en pas het geluid aan op 6 verschillende niveau’s. Het zesde niveau vind je onderaan, die is puur gericht op de bas. We raden het aan om een nummer te luisteren wanneer je de equalizer aanpast, zo hoor je meteen het verschil en luister je naar wat je fijn vind.

Wat wij vinden van het geluid

Specialist

In onze specialisten review zei onze specialist het volgende over het geluid: ‘’Het geluid van de oordopjes klinkt degelijk. Ze hebben een aardige bas en de oordopjes weten de hoge tonen goed te raken. Al met al prima, maar het feest begint pas echt als je de app downloadt. Via een equalizer pas je alles naar eigen smaak aan, waardoor je helemaal opgaat in de door jouw gekozen muziek.’’ Benieuwd naar de hele review? Lees dan het artikel hieronder.


© 1999 - 2019 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten: 9,4 / 10 - 15.224 beoordelingen