The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Geschreven door Uhro

Hoe werkt Smart Home Installatie bij Coolblue?

Het installeren van technische producten is niet voor iedereen weggelegd. Daarom biedt Coolblue installatie aan bij verschillende producten. Op deze pagina lees je alles wat je moet weten over onze installatie service en hoe je een afspraak maakt.

Stap 1: kies een smart home product met installatie

Postcodegebied installaties

Wij bieden installatie aan op alle slimme thermostaten en slimme deurbellen. Je selecteert de installatieservice op de productpagina van het smart home product. Controleer hier eerst of de installatie beschikbaar is op jouw postcode. Installatie is namelijk nog niet mogelijk in heel Nederland. In het blauwe gedeelte op de kaart installeren we wél.

Stap 2: maak een afspraak

Coolblue bezorger

Maximaal 2 werkdagen na de bezorging van je bestelling krijg je een e-mail van ons. Hierin kun je jouw installatieafspraak inplannen. Deze afspraak vindt dus altijd plaats ná de levering van je product.

Spelregels voor een veilige installatie

Om de veiligheid van jou en onze installateurs te garanderen hanteren we momenteel extra veiligheidsmaatregelen.

Bekijk de video of lees de spelregels hieronder.

Klachtenvrije bezorging

Heeft iemand bij jou thuis klachten zoals hoesten, verkoudheid of koorts? Bestel dan pas als iedereen minimaal 3 dagen klachtenvrij is. Heb je al wat besteld? Neem dan contact op met onze klantenservice om een veiliger bezorgmoment in te plannen.

De voorbereiding

  1. Zet alle deuren die de installateurs door moeten alvast open en haal obstakels uit de weg.
  2. Schrijf de naam en het wachtwoord van het Wi-Fi netwerk alvast op voor de installateurs.
  3. Desinfecteer plekken waar de installateurs komen om jouw product te installeren. Denk bijvoorbeeld aan je smartphone, router, CV-ketel of je oude deurbel

Tijdens bezorging

  1. Zorg rondom de plek waar we je Smart Home product installeren voor minimaal 3 vierkante meter aan vrije en gedesinfecteerde werkruimte.
  2. Houd minimaal 1,5 meter afstand van onze installateurs.
  3. Zorg dat er niet meer dan 2 personen in dezelfde ruimte zijn. Is onze installateur bijvoorbeeld bezig met de installatie in de huiskamer? Dan kan je meekijken, maar je huisgenoot moet even iets anders gaan doen.
Uhro
Artikel van:
Uhro Smart Home specialist.


© 1999 - 2020 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten: 9,2 / 10 - 19.876 beoordelingen