The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


LET OP: dit gaat alleen over abonnementen van voor 2020

Mocht je nog een lopend abonnement hebben, en daar vragen over hebben, neem dan contact op met abonnementen@coolblue.nl.

Betaling

Hoe is de eerste betaling opgebouwd? Het bedrag is opgebouwd uit de borg, abonnementsprijs voor de resterende maand en de volgende maand.

Waarom moet ik borg betalen? Je betaalt borg omdat het product van Coolblue blijft. En ook omdat we van zekerheid houden. We houden de borg alleen in, in het geval van onherstelbare schade of diefstal. Als je normaal met het product omgaat, krijg je de borg terug na afloop van je abonnement.

Wanneer staat de borg weer op mijn rekening? Coolblue stort het bedrag binnen 14 dagen na afloop van je abonnement terug op je rekening.

Hoe werkt de maandelijkse incasso? Je betaalt de kosten van je abonnement iedere maand vooruit. Dat betekent dat we iedere maand op de 27e automatisch het abonnementsgeld van je rekening afschrijven.

Afhalen

Wanneer kan ik mijn MacBook afhalen? Bij het aanvraagproces geef je aan bij welke Coolblue winkel je jouw MacBook wilt ophalen. Zodra we je betaling binnen hebben, kan je de volgende dag jouw MacBook ophalen bij de door jou geselecteerde Coolblue winkel. Je krijgt dan ook meteen hulp bij de eerste keer aanzetten en installeren. Zorg ervoor dat je een geldig identiteitsbewijs bij je hebt.

Kan ik mijn Macbook ook opgestuurd krijgen? Nee, dat is niet mogelijk.

Bedenktermijn

En wat als ik me bedenk? Je mag de overeenkomst binnen 30 dagen zonder opgaaf van reden ontbinden.

Gedurende de looptijd

Wat doe ik bij schade? MacBook stuk? We ruilen hem direct voor je om in onze winkel.

Waar ben ik tegen verzekerd? Je bent verzekerd tegen diefstal en val-, stoot- & waterschade.

Kan ik mijn abonnement stopzetten? Na 36 maanden is het mogelijk om je abonnement maandelijks kosteloos op te zeggen.

Kan ik mijn abonnement aan iemand anders overdragen? Ja, dat kan.

En na mijn abonnement?

Wat gebeurt er met het apparaat na het stopzetten van mijn abonnement? Coolblue haalt het apparaat bij je op en verwerkt het op een milieuvriendelijke manier.

Voor wie?

Waarom biedt Coolblue abonnementen aan? Coolblue wil het voor klanten makkelijker maken om te beschikken over een kwalitatief apparaat. Bijvoorbeeld omdat je oude kapot is en je geen nieuwe wil aanschaffen. Of omdat je graag over een energiezuinige apparaat beschikt voor een toegankelijke maandprijs.

Word ik eigenaar van het apparaat als ik een abonnement neem bij Coolblue? Nee, Coolblue blijft juridisch gezien eigenaar van het apparaat gedurende de duur van het abonnement.

Mag ik een abonnement afsluiten voor iemand anders? Nee, het is alleen mogelijk om een abonnement af te sluiten voor jezelf. Let op: je moet 18 jaar of ouder zijn om een abonnement af te kunnen sluiten.

Kan ik meerdere abonnementen tegelijkertijd afsluiten? Je kan maximaal 1 abonnement per productgroep afsluiten gedurende de looptijd. Je kunt bijvoorbeeld niet twee wasmachine abonnementen afsluiten, maar wel een wasmachine en een wasdroger abonnement.

Is het mogelijk om zakelijk een abonnement af te nemen? Het abonnement is vooralsnog alleen af te sluiten door particuliere klanten.

Privacy

Wat doet Coolblue met mijn gegevens die ik invul in het aanvraagformulier? Coolblue gebruikt de gegevens voor een acceptatietoets. Deze toets wordt uitgevoerd door onze partner Focum en geeft ons inzicht of je aan de maandelijkse betaalverplichting kan voldoen. De gegevens uit de acceptatietoets slaan we niet op, we registreren alleen dat we de toets hebben uitgevoerd. Wil je meer weten? Bekijk dan ook de algemene voorwaarden.

Krijg ik een BKR registratie als ik een abonnement neem bij Coolblue? Nee, we gebruiken je gegevens alleen voor de acceptatietoets bij Focum en zullen ze ook nooit aan derden verstrekken.

Contact

Heb je nog vragen, wil je een wijziging doorgeven of heb je ergens anders hulp bij nodig? Stuur dan een e-mail naar verwonderdienst@coolblue.nl of neem contact op via 010 268 30 35.© 1999 - 2021 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten: 9,2 / 10 - 23.769 beoordelingen