The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Coolblue
Geschreven door Lucas

Hoe zorg je voor een goede verbinding bij de Jabra Elite Sport 4.5u?

Om van muziek te genieten met de Jabra Elite Sport 4.5u heb je een goede verbinding nodig. Wanneer de verbinding tussen de oordopjes en jouw afspeelapparaat niet helemaal vlekkeloos is, hebben we een paar stappen voor je om te ondernemen. Zo luister je in een mum van tijd weer naar je favoriete nummers.

Stap 1: zet de oordopjes uit en weer aan

Oordopjes aanzetten

De eerste stap om te ondernemen is het uit- en weer aanzetten van de oordopjes. Doe beide oordopjes in de oplaadcase en doe het doosje dicht. Haal ze er vervolgens weer uit en koppel ze aan je smartphone. Dit gebeurt automatisch wanneer de bluetooth van je telefoon aanstaat.

Stap 2: download een update

Update downloaden

Wanneer je de Jabra Elite 4.5u Sport aan de bijbehorende app koppelt, krijg je naast allerlei extra functies ook de mogelijkheid om de oordopjes te updaten. Download de Jabra Sport app, ga naar settings, dan naar headphone settings en kijk vervolgens of er een update beschikbaar is. Met een update worden vaak verbeteringen voor de verbinding en stabiliteit toegevoegd.

Stap 3: reset de oordopjes

Oordopjes resetten

De laatste stap die je kunt ondernemen voor een betere verbinding is het resetten van de oordopjes. Pak het rechter oordopje, houd de 2 knoppen aan de zijkant voor 5 seconden ingedrukt en de oordopjes zijn gereset. Je koppelt de oordopjes nu direct weer aan je smartphone door naar het bluetooth scherm van je telefoon te gaan. Wordt er om een pincode gevraagd? Vul dan 0000 in.

Heeft dit je geholpen?

Optioneel
We gebruiken je feedback enkel om de website te verbeteren, we sturen je geen reactie.
Bedankt voor je feedback


© 1999 - 2021 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten:
Kiyoh 9,2 / 10 - 19.319 beoordelingen