The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Geschreven door Lucas

Hoe zorg je voor een goede verbinding bij de Jaybird Vista?

Met de Jaybird Vista geniet je van veel bewegingsvrijheid tijdens het luisteren naar muziek. Het is van belang dat de oordopjes tijdens het luisteren een goede verbinding met je smartphone hebben, anders gaat de muziek haperen. In dit artikel leggen we je uit hoe je voor een goede verbinding zorgt bij de Jaybird Vista.

Een goede verbinding in 3 stappen

Oordopjes

Om de verbinding te verbeteren, zet je je oordopjes uit en weer aan en reset je de oordopjes.

Stap 1: check signalen om je heen

Stap 2: zet de oordopjes uit en weer aan

Stap 3: soft reset de oordopjes

Stap 4: hard reset de oordopjes

Stap 1: check signalen om je heen

Oordopjes in case

Het is mogelijk dat de apparaten om je heen de verbinding tussen het afspeelapparaat en de oordopjes beïnvloeden. Hierdoor gaat het geluid haperen. Schakel zo veel mogelijk draadloze apparaten in de buurt uit. Gebruik de oordopjes ook niet dicht in de buurt van apparaten als magnetrons en koelkasten. Deze apparaten werken met radiogolven, wat invloed heeft op het bluetooth signaal.

Stap 2: zet de oordopjes uit en weer aan

Oordopjes in oplaadcase

Een simpele handeling die kan helpen, is het uit en weer aanzetten van de oordopjes. Dit doe je door de oordopjes in de oplaadcase te stoppen, de klep dicht te doen en ze er vervolgens weer uit te halen. Hiermee herstel je de verbinding.

Stap 3: hard reset de oordopjes

Oordopjes in oplaadcase

Het laatste wat je kunt doen, is de oordopjes terugzetten naar de fabrieksinstellingen. Dit doe je door de oordopjes in de oplaadcase te doen en de klep te sluiten. Daarna open je de case, houd je de gele knop in het midden ingedrukt tot er een wit lampje gaat knipperen. Vervolgens druk je 2 keer kort op diezelfde knop tot er een roze lampje gaat knipperen. Tot slot sluit je de case en open je hem weer, waarna je oordopjes zijn gereset. Hoe je de oordopjes nu weer aan je smartphone koppelt, lees je in het artikel hieronder.© 1999 - 2020 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten: 9,2 / 10 - 20.199 beoordelingen