The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Geschreven door Lucas

Hoe zorg je voor een goede verbinding bij de JBL Free X?

Je wil met je JBL Free X natuurlijk onafgebroken naar je favoriete muziek luisteren. Dat kan met een goede verbinding. In dit artikel geven we je 3 stappen om te ondernemen zodat je zonder verbindingsproblemen muziek luistert.

Stap 1: zet de oordopjes uit en weer aan

Oordopjes in oplaadcase

Mocht de verbinding niet stabiel zijn, is het tijd om de oordopjes uit te zetten en weer aan. Doe de JBL Free X terug in de oplaadcase en de oordopjes schakelen zichzelf automatisch uit. Haal ze uit de case en ze gaan weer aan. Koppel nu je smartphone aan de oordopjes en speel een nummer af.

Stap 2: koppel het linker en rechter oordopje met elkaar

Oordopje indrukken

De verbinding tussen beide oordopjes is belangrijk en makkelijk op te zetten. Druk 3 keer op de zijkant van beide oordopjes om ze met elkaar te laten verbinden. Werkt dit niet? Dan staat één van de oordopjes waarschijnlijk uit. Zet het oordopje handmatig aan door de zijkant een paar seconden ingedrukt te houden. Beide kanten maken vervolgens direct verbinding met elkaar.

Stap 3: nog steeds problemen?

Oordopjes in oplaadcase

Heb je nog steeds geen goede verbinding met de JBL Free X? Probeer de vorige stappen dan nog een keer. Mocht het weer niet lukken, verwijder de bluetooth verbinding dan en koppel de oordopjes opnieuw aan je telefoon. Lukt het verbinden met je telefoon niet? Klik dan op de link hieronder waarin we stapsgewijs uitleggen hoe je een bluetooth verbinding opzet.


© 1999 - 2019 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten: 9,4 / 10 - 14.792 beoordelingen