The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


1. Wat is Honeywell Evohome?

Honeywell Evohome

Honeywell Evohome is een collectie die bestaat uit verschillende thermostaten, een radiatorthermostaat en verschillende alarmsystemen. Via de Evohome app op je smartphone (iOS en Android) bedien je de verschillende apparaten individueel of juist gekoppeld. Het is namelijk mogelijk om alle gekoppelde evohome apparaten via 1 app met elkaar te verbinden en bedienen. Zo gaat de Evohome thermostaat bijvoorbeeld automatisch lager, zodra je het Evohome alarmsysteem inschakelt. Hierdoor stook je dus nooit meer onnodig in huis.

2. Is Evohome voor mij geschikt?

Honeywell Evohome

Wanneer op zoek bent naar gemak in huis, dan is Evohome zeker geschikt voor je. Dat geldt ook wanneer je energiezuinig te werk wil gaan. Met de Evohome thermostaten verwarm je je woning in zones dankzij de zoneregeling. Stel op het scherm van de Evohome thermostaat precies in wat de temperatuur per ruimte in huis moet zijn. Zo is het 's avonds heerlijk warm in de woonkamer en is de temperatuur in de slaapkamers juist een stuk lager voor een goede nachtrust. Het is ook mogelijk om een temperatuur in te stellen voor bijvoorbeeld een filmavond. Dit heet ook wel een 'beleving' instellen. De Evohome collectie heeft ook slimme radiatorthermostaten. Deze extra toevoeging per individuele radiator maakt het mogelijk om de temperatuur per radiator in te stellen. Hierdoor stook je nooit onnodig in de ruimte.

3. Hoe werkt Honeywell Evohome?

Download de evohome app op je smartphone en tablet (iOS en Android). Koppel alle individuele evohome apparaten aan de app en stel de producten naar jouw wensen in (via de app). Wanneer je verschillende evohome producten in huis hebt, zoals een thermostaat, radiatorthermostaat en alarmsysteem, laat je de producten met elkaar communiceren. Stel bijvoorbeeld in dat op het moment dat je het alarmsysteem inschakelt, de temperatuur in huis automatisch omlaag gaat en wanneer je het alarmsysteem uitschakelt de verwarming automatisch weer aangaat. Dankzij deze instelling hoef je zelf nooit meer na te denken over het in- en uitschakelen van de thermostaat. Alles gaat automatisch.

Voordelen van Honeywell Evohome op een rij:

  • Bedien je wooncomfort via de app vanaf elke locatie.
  • Bekijk en wijzig temperatuurinstellingen.
  • Stel eenvoudig warmtezones in.
  • Stel het alarm helemaal of gedeeltelijk in en uit.
  • Ontvang pushberichten op je smartphone, mail of sms.
  • Het alarmsysteem en de thermostaat staan met elkaar in verbinding waardoor bij het inschakelen van het systeem de temperatuur automatisch naar beneden gaat.

4. Stel je eigen pakket samen

De Honeywell Evohome lijn bestaat uit een Evohome thermostaat voor een aan/uit cv-ketel, Evohome thermostaat voor een cv-ketel met openTherm protocol, Evohome radiatorthermostaat en 3 verschillende Evohome alarmsystemen. Kies voor individuele producten of maak de collectie compleet en koppel verschillende producten aan elkaar. Op de volgende pagina vind je alle Honeywell Evohome producten op een rij.© 1999 - 2021 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten: 9,2 / 10 - 23.684 beoordelingen