The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


1. Wat is Honeywell Lyric?

Honeywell Lyric

De Honeywell Lyric lijn maakt de bediening van verschillende elektrische apparaten in huis een stuk gemakkelijker. Alle Honeywell Lyric producten stuur je namelijk eenvoudig aan via de Honeywell Lyric app op je smartphone en tablet (iOS en Android). Dat is niet alleen handig wanneer je thuis bent, maar juist ook wanneer je niet thuis bent. De Lyric familie bestaat uit een thermostaat (bedraad en draadloos), IP-camera, waterdetector en kabelsensor. Koppel de verschillende apparaten aan elkaar en je hebt op afstand de controle over je woning. Heb je bijvoorbeeld de thermostaat, IP-camera en waterdetector in huis, dan regel je op afstand het aantal graden, kijk je via de app live mee met de gebeurtenissen bij jou thuis en ontvang je een pushbericht als de watersensor water heeft gedetecteerd.

2. Is Honeywell Lyric geschikt voor mij?

Honeywell Lyric

Ben je op zoek naar een stukje gemak in huis? Dan is Honeywell Lyric zeker geschikt voor jou. Om te beginnen, moet je wel in het bezit zijn van een smartphone (iOS en Android). De producten stuur je namelijk aan via 1 enkele app. Bedenk van tevoren welke producten bij jouw wensen passen. Je hebt de keuze uit de Honeywell Lyric IP-camera, Lyric T6R thermostaat (draadloos), Lyric T6 thermostaat (bedraad), Lyric watersensor en Lyric kabelsensor. Of je nu kiest voor 1 Lyric product in huis of de hele Lyric familie, je hebt maar die ene enkele app nodig. Scheelt je dus een aantal afstandsbedieningen. Bij dreiging of gevaar geven de producten een seintje waardoor jij direct een pushbericht ontvangt.

3. Hoe werkt Honeywell Lyric?

Honeywell Lyric

Met de Honeywell Lyric familie ga je in enkele eenvoudige stappen aan de slag. Download de Lyric app op je smartphone (iOS en Android). Verbind al je Lyric producten met de app. In de app stel je verschillende scenario's in om de aangesloten apparaten (per verdieping of ruimte) te laten functioneren naar jouw wensen. Na het 'leerproces' van de geofencing technologie past de app het gebruik en instellingen automatisch aan naar jouw gedrag. Vervolgens ervaar je alleen nog maar het gemak van de app in combinatie met de aangesloten apparaten.

Voordelen van Honeywell Lyric op een rij:

  • Met 1 app bedien je alle aangesloten Honeywell Lyric producten.
  • Via de geofencing technologie 'leert' de app je gedrag.
  • De producten stel je met een paar keer klikken helemaal naar eigen wens in.
  • Naast de Lyric app zijn de producten ook compatibel met IFTTT.


© 1999 - 2021 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten: 9,2 / 10 - 23.295 beoordelingen