The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Geschreven door Robyn

Hoe sport je thuis met Apple?

Een actief leven en veel bewegen is goed voor je mentale en fysieke gezondheid. Maar als de sportscholen gesloten zijn of het buiten regent, kun je alleen nog thuis sporten. Apple helpt je daarbij. Met Apple Watch houd jij je workouts bij en dankzij diverse apps blijf je ook thuis in beweging. We vertellen je in dit artikel alles over thuis sporten met Apple.

Aan de slag met thuis sporten

Apple Watch lijkt misschien het enige Apple apparaat waarmee je echt kunt sporten, maar niets is minder waar. Zo gebruik je ook je iPhone, iPad of Apple TV om te bewegen. In dit artikel vertellen we je meer over:

  • Tip 1: gebruik diverse sport apps
  • Tip 2: meet je prestaties
  • Tip 3: koppel meerdere Apple apparaten

Tip 1: gebruik diverse sport apps

Apple Watch HIIT

Met Apple Watch heb je veel workouts om je pols die je thuis doet. Er zijn sportprofielen voor traplopen, dansen en yoga. Heb je behoefte aan meer keuze, dan download je een externe sportapp. Zo is er de Nike Training App waarin je trainingen doet die bepaalde spiergroepen aanspreken. CARROT Fit motiveert je met vlijmscherpe humor om je workouts af te ronden. In de Streaks Workout app verlies je een streak als je een dag geen workout doet.

Tip 2: meet je prestaties

Apple Watch wandel workout

Om beter inzicht te krijgen in je gezondheid en om te zien of je trainingen hun vruchten afwerpen, draag je Apple Watch. Deze smartwatch meet je hartslag en je verbrande calorieën. In de Activiteit app op je iPhone heb je inzicht in alle gegevens die Apple Watch voor je verzamelt tijdens het sporten. Er zijn meer dan 150 sportprofielen beschikbaar waarmee je specifieke sportdoelen bijhoudt. Zo meet Apple Watch tijdens een zwemworkout hoeveel baantjes je hebt getrokken en wat je gemiddelde tempo per slag was.

Tip 3: koppel meerdere Apple apparaten

Apple Watch en Apple iPhone

Dankzij iCloud en Apple's ecosysteem zijn alle Apple apparaten met elkaar verbonden en gesynchroniseerd. Zet je een Nike Training aan op je iPhone, dan zie je die terug op je Apple Watch. Of volg je trainingen via apps op je iPad. Wil je jouw workout op een groot scherm volgen? Dan is Apple TV de oplossing. Download je favoriete apps op de mediaspeler of stream je iPad scherm naar je televisie met AirPlay. Zo doe jij met je hele huishouden dezelfde workout in de woonkamer.© 1999 - 2021 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten: 9,2 / 10 - 23.295 beoordelingen