The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Geschreven door Dewy

Advies over iPhone Xs & iPhone Xs Max

Apple iPhone Xs is de opvolger van iPhone X. iPhone Xs is namelijk krachtiger, sneller en heeft een nog mooier design. Tel je daar nou ook nog eens een groter scherm bij op? Dan is daar iPhone Xs Max, de grootste iPhone van de 2 Ik vertel je alles over deze 2 toestellen uit 2018.

Nieuw design iPhone Xs

Apple lijkt compleet afscheid te nemen van de bekende thuisknop met iPhone Xs en iPhone Xs Max. De thuisknop heeft plaatsgemaakt voor een volledig touchscreen scherm. Hierin lijkt iPhone Xs sprekend op zijn voorganger iPhone X. Het scherm neemt buiten het smalle randje om, de volledige voorkant van iPhone in beslag. Naast de zilveren en space gray uitvoering, is iPhone Xs er in een nieuwe gouden kleur. Het glas is nog wat sterker dan het glas dat we vonden in iPhone X. De glazen behuizing maakt draadloos opladen mogelijk.

Het scherm

iPhone Xs en Xs Max scherm

Apple iPhone Xs heeft een 5,8 inch Super Retina HD-display. Het speciaal ontwikkelde OLED display van iPhone Xs biedt de meest natuurlijke kleurweergave, HDR en diepe zwarttinten. Opvallend aan iPhone Xs Max, is dat het scherm een stuk groter is dan het scherm van iPhone 8 Plus, maar de omvang van het toestel is wel even groot. Ontgrendelen doe je met 1 blik op je iPhone. Met Face ID is je gezicht je wachtwoord. Dit is de veiligste vorm van gezichtsherkenning in een smartphone.

De processor

iPhone Xs en Xs Max Goud

Binnenin iPhone Xs en Xs Max vind je de A12 Bionic chip. Deze chip is uitgerust met een sexta-core GPU, dit zagen we ook al in de A11 chip van iPhone X. De kernen zijn 15% sneller en wel 40% efficiënter geworden dan bij iPhone X. Opvallend is dat de kernen daarbij 50% minder energie verbruiken. De A12 chip zorgt voor de beste Augmented Reality ervaringen, mooie portretten met diepteregeling en nóg meer snelheid bij alles wat je op iPhone Xs en iPhone Xs Max doet dan je al gewend was.

De camera

Camera iPhone Xs

Apple iPhone Xs beschikt over een dubbele camera op de achterkant: een 12 megapixel groothoeklens en een 12 megapixel telelens. Daarnaast vind je aan de voorkant een 7 megapixel TrueDepth camera. Zowel de voor- als achtercamera beschikt over portretmodus. Foto's in portretmodus zien er nog professioneler uit dankzij de subtiel wazige achtergrond. Dankzij de nieuwe sensor zijn foto's nog levendiger door de grotere en diepere pixels. Dit zorgt tevens voor minder ruis bij weinig licht.

De batterijduur

iPhone Xs en Xs Max Zilver

Vond je dat iPhone X al lang mee ging? iPhone Xs heeft een nog betere batterijduur. Zo gaat iPhone Xs 30 minuten langer mee dan iPhone X en iPhone Xs Max gaat zelfs tot 1,5 uur langer mee dan iPhone X. Hoe verhoudt zich dat dan tot bellen, internetten etc.? Je vindt het in onderstaande tabel.

Hoe lang gaat iPhone Xs mee?

iPhone X iPhone Xs iPhone Xs Max
Gesprekstijd (draadloos) Tot 21 uur Tot 20 uur Tot 25 uur
Internetgebruik Tot 12 uur Tot 12 uur Tot 13 uur
Video afspelen (draadloos) Tot 13 uur Tot 14 uur Tot 15 uur
Audio afspelen (draadloos) Tot 60 uur Tot 60 uur Tot 65 uur
Geschikt voor snelladen Binnen 30 minuten tot 50% opgeladen Binnen 30 minuten tot 50% opgeladen Binnen 30 minuten tot 50% opgeladen

Waterbestendigheid - IP-certificering

iPhone Xs en Xs Max Goud

De IP-certificering geeft aan in welke mate iPhone bestand is tegen stof en water. Dankzij de IP68 bestendigheidsnorm is iPhone Xs water- en stofbestendig als nooit tevoren. Wat dit inhoudt? iPhone Xs kan voor 30 minuten lang tot wel 2 meter diep onder water. Hierbij maakt het niet uit of het gaat om zoet of zout water. Geen zorgen dus als je iPhone per ongeluk in de zee of het zwembad laat vallen. Ook wanneer er in de kroeg een biertje over je iPhone valt, is er buiten een plakkerige behuizing niets aan de hand.

Heeft dit je geholpen?

Optioneel
We gebruiken je feedback enkel om de website te verbeteren, we sturen je geen reactie.
Bedankt voor je feedback


© 1999 - 2021 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten:
Kiyoh 9,2 / 10 - 22.522 beoordelingen