The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Coolblue home
Geschreven door Julia

Je screenprotector laten plaatsen bij Coolblue

Laat een screenprotector op het scherm van je smartphone, tablet of smartphone plaatsen in de winkel. Met de snijmachine in de winkel maken we een op maat gesneden beschermfolie voor jouw apparaat. Onze winkelmedewerker plakt de folie op de goede plek, zonder luchtbubbels. Kies in de winkel één van de verschillende beschermfolies. Op deze pagina lees je meer over hoe je een beschermfolie op je toestel laat plaatsen in de winkel.

Hoe werkt het plaatsen in de winkel?

Screenprotector snijmachine

Wanneer je naar de winkel gaat hoef je alleen maar je smartphone, tablet of smartwatch mee te nemen. De medewerkers van Coolblue snijden dan met de snijmachine een beschermfolie naar keuze op maat. Kies een case friendly screenprotector voor je tablet of smartphone als je ook een beschermhoes hebt. Deze screenprotector loopt namelijk niet helemaal door tot de rand waardoor je hoesje de randen er niet afdrukt. Onze medewerker plaatst de folie op de juiste plek en duwt de resterende luchtbubbels eruit. Met een hot air gun wordt het hechtingsproces versneld. Zo zit je screenprotector stevig vast. Soms blijven er wat kleine luchtbubbels zitten, deze verdwijnen binnen 24 uur.

Wat zijn de voordelen van plaatsen in de winkel?

Plakken screenprotector op scherm

Met de snijmachine maken we voor elke telefoon, tablet of smartwatch een passende beschermfolie. Het maakt dus niet uit of je een nieuwe S21 Ultra met gebogen randen hebt, een tab A7 of een Apple Watch hebt. Je hebt de keuze uit een aantal verschillende type screenprotectors in de winkel. Overleg met een medewerker welke bij jouw gebruik past. Na het snijden plaatst onze medewerker de screenprotector op je scherm. Hierdoor zit de beschermfolie gegarandeerd goed op je touchscreen.

Wat zijn de voordelen van de beschermfolie?

Beschermfolie is krasbestendig

We plaatsen een kunststof folie in de winkel. Kunststof beschermt goed tegen krassen en is dun waardoor je telefoon niet veel dikker wordt. Kunststof breekt niet, in tegenstelling tot glas. Alle beschermfolies zijn zelfherstellend. Dit betekent dat oppervlakkige krassen op je scherm vanzelf verdwijnen. Daarnaast zijn alle screenprotectors olie-afwerend. Hierdoor blijven vette vingerafdrukken minder goed op je scherm zitten. De werking van je scherm wordt niet beïnvloed door de folies. Zo werkt ook de vingerafdrukscanner nog gewoon.

Welke beschermfolies zijn er

Voor je smartphone

Voor je smartphone heb je de keuze uit 4 verschillende beschermfolies: HD Clear, Anti-Fingerprint, Anti-Bacterial en Anti-Blue Light. De HD Clear is de standaard screenprotector. Kies de Anti-Fingerprint folie wanneer je een wat matter scherm wilt. Deze screenprotector weerspiegelt veel minder dan de heldere variant. De Anti-Bacterial folie zorgt ervoor dat bacteriën binnen 24 uur weer verdwijnen van je scherm. Anti-Blue Light filtert het schelle blauwe licht dat je scherm uitstraalt. Dit doet de folie zonder gelige gloed, wat de nachtstand op je smartphone wel heeft.

Voor je tablet

Op je tablet plak je een HD Clear of Anti-Fingerprint screenprotector. Je hebt dus de keuze uit een standaard screenprotector of een matte screenprotector die vieze vingerafdrukken tegengaat. Tablet screenprotectors komen in 2 formaten: L en XL. De L is 175 mm bij 280 mm en past op de meeste tablets. Zo past deze gemakkelijk op de iPad Mini en Samsung Tab S7. De XL folie is 280 mm bij 350 mm en is geschikt voor grote tablets zoals de iPad Pro. Door het verschil in formaat is de XL folie wat prijziger dan de L folie.

Voor je smartwatch

Plak een HD Clear of Anti-Fingprint beschermfolie op je smartwatch. De HD Clear screenprotector biedt standaard bescherming. Met een Anti-Fingerprint screenprotector op je smartwatch zorg je ervoor dat vette vingerafdrukken niet op je scherm blijven zitten.

Heeft dit je geholpen?

Optioneel
We gebruiken je feedback enkel om de website te verbeteren, we sturen je geen reactie.
Bedankt voor je feedback


© 1999 - 2022 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten: Kiyoh 9,1 / 10 - 14.416 beoordelingen