The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Geschreven door Leonie

3 redenen om voor een goedkope babyfoon te kiezen.

Als aanstaande ouder ben je druk met het verzamelen van alle nieuwe babyspullen. Zo kom je er gaandeweg achter dat je al een fortuin hebt uitgegeven, voordat je baby überhaupt in je armen ligt. Een goedkope babyfoon dan maar? Zeker een optie. Ik geef je 3 redenen om de goedkoopste babyfoon te kopen. Kun je zelf kiezen of je inderdaad bespaart op de babyfoon, of toch liever andere goedkope babyspullen koopt.

1. Een goedkope babyfoon met basisfuncties is voldoende

Basis babyfoon

De goedkoopste babyfoon heeft vaak alleen de basisfuncties. Hij doet wat hij moet doen: de geluiden van je baby doorgeven. Of dat nu een huilbui of een lachkick is. De meeste babyfoons voor weinig geld werken zowel op netstroom als batterijen. Geen stress dus wanneer de stroom uitvalt: je verbinding doet het altijd. Wordt de connectie tussen de ouderunit en babyunit toch iets minder? Op goedkope babyfoons gaat er dan een lichtje knipperen. Verder geloof jij het wel qua mogelijkheden. 10 verschillende slaapliedjes afspelen, een camera-opname maken, de luchtvochtigheid in de babykamer meten: het zijn voor jou geen harde eisen bij de aanschaf van je babyfoon.

2. Je hoeft geen camera op je babyfoon

Geen camera op babyfoon

Babyfoons voor een zacht prijsje hebben vaak geen camera op de babyunit. Daarvoor moet je dieper in de buidel tasten. Je hebt namelijk niet snel een goedkope babyfoon met camera. Goedkope beeldbabyfoons bestaan wel, maar daarbij moet je je afvragen of de kwaliteit van bijvoorbeeld het beeldscherm wel aan je eisen voldoet. Stel jezelf gewoon de vraag of de baby bekijken terwijl hij of zij slaapt iets is wat jij denkt te gaan doen. Misschien maakt het je wel heel onrustig en verwacht je dat jij bij iedere draai of schok in de stress schiet.

3. Goedkope babyfoons met internet bestaan niet

Geen internet op goedkope babyfoons

Smartphone babyfoons werken met internet en hebben veel extra mogelijkheden en functies. Dit zijn dan ook geen goedkope babyfoons. Je kiest niet voor een smartphone babyfoon als je weinig geld wilt spenderen. Trouwens, smartphone babyfoons zijn gevoeliger voor storingen en slechte wifi-verbindingen als basis babyfoons. Je wilt daar niet aan denken als het gaat om de verbinding tussen de ouderunit en babyunit van je babyfoon. Mocht je wel interesse hebben in een smartphone babyfoon, bespaar dan op functies als het meten van de luchtvochtigheid en binnen- en buitentemperatuur. Daar word je niet veel wijzer van als ouders in spe.

Leonie
Artikel van:
Leonie Babyfoonspecialist.

© 1999 - 2019 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten: 9,3 / 10 - 40.870 beoordelingen