The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Coolblue
Geschreven door Iris

Koffiemachines uitproberen in onze winkels

Ben je op zoek naar een koffiemachine, maar wil je deze eerst zelf uitproberen en proeven of de koffie je goed smaakt? Kom dan naar één van onze Coolblue winkels! In Amsterdam, Eindhoven, Groningen, Rotterdam en Tilburg vind je volautomatische espressomachines en Nespresso machines. In Den Haag bekijk je óók onze pistonmachines en neem je lekker plaats aan de koffiebar waar onze barista een goede kop koffie voor je inschenkt.

Informatie over onze winkels

Koffiemachines bekijken in Coolblue winkel Amsterdam

Advies op afspraak

Maak gratis een afspraak met één van onze specialisten in de winkel. Zo ben je meteen aan de beurt, krijg je uitgebreid en persoonlijk advies én ervaar je zelf onze koffiemachines. Een afspraak met een specialist kan 7 dagen per week, binnen onze openingsuren.

Koffiemachines bekijken in Coolblue winkel Amsterdam

Welke koffiemachine vind je in onze winkels?

Wil je weten of een koffiemachine in een winkel bij jou in de buurt staat? Bekijk dan de volgende pagina en kies je gewenste locatie.

Koffiemachines advies op afspraak Coolblue

Winkellocaties

Je vindt onze koffiemachines in de winkels in Amsterdam, Den Haag, Eindhoven, Groningen, Rotterdam, Rotterdam Alexandrium, Tilburg. Kom langs en bekijk ze zelf!

Pistonmachines in de winkel in Den Haag

Wil je onze pistonmachines in het echt bekijken? Kom dan naar onze koffiebar in Den Haag. Hier staan een aantal mooie pistonmachines voor je uitgestald. Onze barista schenkt graag een lekker kopje koffie voor je in en geeft ondertussen antwoord op al jouw vragen over de apparaten. Voor uitgebreid, persoonlijk advies maak je gemakkelijk een afspraak met een van onze koffiemachinespecialisten.

Heeft dit je geholpen?

Optioneel
We gebruiken je feedback enkel om de website te verbeteren, we sturen je geen reactie.
Bedankt voor je feedback


© 1999 - 2021 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten:
Kiyoh 9,2 / 10 - 20.186 beoordelingen