The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Coolblue home
Geschreven door James

Advies over ladders en steigers

Je gaat klussen op hoogte en je hebt een ladder of steiger nodig. Misschien maak je je klus in 1 dag af, misschien werk je dagenlang aan de gevel van je huis. Soms heb je een opstapje nodig om binnenshuis wat hoger te reiken, een andere keer moet je echt wel een paar meter hoog staan en dus werken. In de artikelen op deze pagina helpen we je bij het kiezen van de geschikte ladder of steiger voor jou.

Hoe kies je een ladder?

Kiezen van een ladder

Bij het kiezen van een ladder let je op bepaalde aspecten. Zo is je werkhoogte belangrijk, maar ook hoe en waar je de ladder gaat plaatsen. We helpen je graag bij het kiezen van de beste ladder voor jou en de geplande klus.

Ladders en steigers

Ladders

Ladders

Het zal duidelijk zijn dat je afhankelijk van je klus een bepaald type ladder nodig hebt. Voor het ophangen van een lamp gebruik je namelijk een andere ladder dan wanneer je de dakgoot gaat legen. Op onze adviespagina's lees je waar je op let bij het kiezen van een ladder en welk type ladders er bestaan.

Steigers

Steigers

In sommige gevallen is een steiger meer geschikt voor je. Dan wil je natuurlijk weten wanneer. En als je dan voor een steiger kiest, is het handig om te weten waar je op moet letten bij het opbouwen. Hierover geven wij je advies.

Heeft dit je geholpen?

Optioneel
We gebruiken je feedback enkel om de website te verbeteren, we sturen je geen reactie.
Bedankt voor je feedback


© 1999 - 2021 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten: Kiyoh 9,2 / 10 - 17.882 beoordelingen