The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Geschreven door Bob

Welk Lifeproof hoesje heb je nodig?

Voor een hoesje dat beschermt tegen meer dan lichte krassen zit je bij Lifeproof goed. Deze fabrikant staat bekend om z'n robuuste hoesjes voor Samsung en Apple. De Lifeproof Fre en Nuud hoesjes zijn wat groter maar bieden wel de meeste bescherming; denk aan waterdichtheid en valbescherming. Met de dunnere Next en Slam hoesjes blijft het originele ontwerp van je telefoon weer beter zichtbaar.

Vergelijk de Lifeproof Fre, Nuud, Next en Slam

Fre Nuud Next Slam
Valbescherming tot 2 meter hoogte? Ja Ja Ja Ja
Bescherming tegen sneeuw en stof? Ja Ja Ja Nee
Waterdicht tot op 2 meter diepte? Ja Ja Nee Nee
Screenprotector tegen krassen? Ja Nee Nee Nee
Originele ontwerp van je telefoon zichtbaar? Nee Nee Ja ja
Worden alle openingen afgesloten? Ja Ja Deels Nee

Lifeproof Fre: ultieme bescherming

LifeProof Fre

Ga je binnenkort surfen of meedoen aan een mud run en wil je optimale bescherming voor je telefoon? Lifeproof Fre hoesjes bieden complete bescherming voor je telefoon: de stevige back cover heeft namelijk een ingebouwde screenprotector, dus je beeldscherm blijft vrij van krassen. Bovendien is de Lifeproof Fre waterdicht; je gebruikt je telefoon volgens Lifeproof een uur lang op 2 meter diepte. Het hoesje houdt ook stof en modder buiten en beschermt je telefoon bij een val van maximaal 2 meter hoogte.

Lifeproof Nuud: werk direct op je scherm

Lifeproof Nuud

Voor een klein aantal apparaten heeft Lifeproof de Nuud hoesjes. Ook met een Nuud hoesje gebruik je je telefoon met een gerust hart onder water, in de sneeuw en in de modder. Het grote verschil met Fre is dat Nuud geen ingebouwde screenprotector heeft. Je scherm blijft dus vrij en het bedienen van je touchscreen gaat soepel. Nadeel is wel dat er krassen op je scherm kunnen komen.

Lifeproof Next: minder opvallende bescherming

Lifeproof Next

Hoef je niet met je telefoon onder water, maar ga je bijvoorbeeld mountainbiken of wintersporten en wil je wel bescherming tegen opspattend water, sneeuw, modder en stof? Dat is waar de Lifeproof Next geschikt voor is. Dit hoesje biedt bovendien valbescherming bij een val van maximaal 2 meter. Een voordeel van dit hoesje ten opzichte van de Fre en Nuud is dat het wat dunner is en bovendien een transparante achterkant heeft. Zo blijf je dus meer zien van het originele ontwerp van je toestel.

Lifeproof Slam: het dunste hoesje

Lifeproof Slam

Als je valbescherming wilt, maar ook het slanke ontwerp van je toestel wilt blijven zien, ga dan voor de Lifeproof Slam. Dit hoesje beschermt je telefoon wel bij een val van maximaal 2 meter, maar is niet water- of stofdicht. Doordat het hoesje iets dikker is dan je telefoon, ligt je scherm nooit direct op tafel. Dat voorkomt krassen. De Slam is het dunste Lifeproof hoesje en heeft een transparante achterkant; dit doet het meeste recht aan het originele ontwerp van je toestel.

Heeft dit je geholpen?

Optioneel
We gebruiken je feedback enkel om de website te verbeteren, we sturen je geen reactie.
Bedankt voor je feedback


© 1999 - 2021 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten: 9,2 / 10 - 23.695 beoordelingen