The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Geschreven door Kasper

Alles over Lord of the Rings: Gollum

In 2022 ligt er een nieuwe Lord of the Rings game in de (digitale) schappen. De game Lord of the Rings: Gollum draait om het wezen Gollum. Waar hij voorheen vaak een bijrol had, krijgt Gollum in deze game zelf de hoofdrol. Wij houden je op de hoogte van alle geruchten die momenteel rondzwerven op het internet over de game.

Lord of the Rings Gollum release

Releasedatum 2022
Ontwikkelaar Daedalic Entertainment
Singleplayer Ja
Multiplayer Nee
Platform Pc, PS5, Xbox Series X/S, Nintendo Switch, PS4, Xbox One

Releasedatum: uitgesteld naar 2022

Hoewel er nog geen specifieke releasedatum is, is Lord of the Rings: Gollum uitgesteld naar 2022. Ook is nog niet duidelijk in welk kwartaal van het jaar de releasedatum is. Als er meer duidelijkheid is over een release moment, dan lees je dat hier.

Bron: Gamer

Setting: Mordor en meer

Groene bosachtige omgevingen in The Lord of the Rings: Gollum game.

Op basis van de vroege screenshots en de teaservideo is het duidelijk dat het grootste deel van de game zich in Mordor zal afspelen. Dat betekent uiteraard dat de omgevingen vrij donker zijn. Wel zitten er ook groene, bosachtige omgevingen in de game. Er zijn namelijk ook screenshots gedeeld met dit soort gebieden. Met de afwisseling in soorten levels lijkt het vooralsnog wel goed te zitten. Qua vormgeving oogt de game wat cartoonachtig.

Bron: Steam

Gameplay: focus op stealth

Een screenshot uit het spel The Lord of the Rings: Gollum.

Gollum is geen vechter, dat weet je als je Lord of the Rings films hebt gezien. De focus van de gameplay zal dan ook vooral liggen op stealth, wat inhoudt dat je sluipend levels doorloopt. Naar verwachting zal ook klimmen en klauteren tot de gameplay behoren. Tijdens het spelen los je puzzels op en krijg je waarschijnlijk te maken met Gollums dubbele persoonlijkheid.

Bron: Steam

Platforms: op vorige en nieuwe generatie consoles

Mordor in The Lord of the Rings: Gollum.

De game komt naar verwachting op alle populaire platforms uit. Hieronder vallen uiteraard de huidige generatie consoles, namelijk de PS5, Xbox Series X/S, pc en de Nintendo Switch. Daarnaast komt de game uit voor de PS4 en Xbox One, zodat je ook met de game aan de slag gaat als je nog een van deze consoles thuis hebt staan. The Lord of the Rings: Gollum is dan ook voor iedereen speelbaar op het moment van release.

Bron: Fossbytes© 1999 - 2021 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten: 9,2 / 10 - 23.343 beoordelingen