The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Geschreven door Giovanni

Alles over Marvel's Spider Man Miles Morales

We kruipen weer in de huid van Spider Man in Marvel's Spider Man Miles Morales. Omdat deze game ook voor de PlayStation 5 is, ervaar je realistischere beelden door ray tracing en een 4K resolutie. Op deze pagina lees je alles over de nieuwe Spider Man.

Marvel's Spider Man Miles Morales Ultimate Edition PS5

  • Naast het Miles Morales deel bevat deze ultieme editie ook de klassieker Marvel's Spider Man Remastered.
  • Deze PlayStation 5 game is voorzien van ray tracing, waardoor het spel er realistischer uitziet.
  • Door haptische feedback in de PS5 controller voel je de kracht van de spinnenwebben met je vingers.
  • De game is exclusief voor de PlayStation en je speelt Spider Man dus niet op de Xbox.

Het verhaal

Met explosieve nieuwe krachten, treed je met Miles Morales in de voetsporen van zijn mentor, Peter Parker. In Marvel's Spider Man Miles Morales ontdek je wat je met camouflage kunt en gebruik je gifaanvallen om je tegenstanders uit te schakelen. Daarnaast slinger je met je webben door de straten van New York en vecht je voor het lot van de stad.

Realistische beelden

Realistische beelden

Marvel's Spider Man Miles Morales maakt dankbaar gebruik van de rekenkracht van de PlayStation 5. Zo is de nieuwe Spider Man voorzien van ray tracing, waardoor belichting en schaduw er realistischer uitzien dan ooit tevoren. Speel deze game ook met 4K resolutie en zie de in-game beelden 4x scherper dan in full hd. Je hebt wel een 4K monitor of tv nodig om optimaal van de 4K resolutie te genieten.

Voel de spinnenwebben

Voel de spinnenwebben

Met de DualSense controller van de PlayStation 5 stel je de triggers in en voel je de kracht van de spinnenwebben. Deze triggers passen zich aan naar wat zich in de game afspeelt. Slinger je aan een web door New York? Dan voel je dat de triggers meer kracht uitoefenen op je vingers.© 1999 - 2021 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten: 9,2 / 10 - 23.570 beoordelingen