The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Geschreven door Uhro

Alles over NVIDIA GeForce GTX

Gamen op de pc betekent gamen met een hogere beeldkwaliteit. In tegenstelling tot de beperkte hardware van een console kun je jouw computer namelijk blijven upgraden. De belangrijkste upgrade voor gamers is een losse videokaart. De prestaties van de videochip op je processor liggen namelijk 100 keer lager dan die van een losse GeForce GTX videokaart. Zwaardere games draaien daarmee vloeiend op hoge resoluties.

Waarom zou ik kiezen voor een GeForce GTX 10 videokaart?

Waarom GTX 10?

Nvidia GeForce is al bijna 20 jaar de referentie voor grafische processors. De nieuwe Geforce GTX 10 videokaarten zorgen dankzij een groter kleurbereik voor natuurlijker beeld. De beelden zijn levensecht dankzij de nieuwe rendertechnieken. Zo game je met de beste graphics. De kaarten zijn bovendien klaar voor gamen in virtual reality.

Zware games in 4K en VR: GeForce GTX 1080 Ti

Zware games spelen

De Nvidia GeForce GTX 1080 Ti is het topmodel grafische processor van Nvidia. Met deze videokaarten speel je de zwaarste games vloeiend op een 4K resolutie, zo zie je dus alle details. Zet je virtual reality bril op en speel spellen alsof je er zelf bij bent. De GTX 1080 Ti berekent videobeelden bijna 2 keer zo snel als zijn voorganger.

Voor hardcore gamers: GeForce GTX 1080

Hardcore gamers

Met videokaarten die voorzien zijn van een Nvidia GeForce GTX 1080 grafische processor speel je zelfs de zwaarste games op een resolutie van 2560 x 1440. Zo vergroot je de details van je game en krijg je een beter overzicht. Je speelt met deze kaart games als Far Cry Primal, Fallout 4 en Battlefield 1.

Gamen in HD: GeForce GTX 1070 (Ti)

Gamen in HD

GeForce GTX 1070 Met de grafische processor op deze videokaarten speel je games als GTA V, Ghost Recon en Hitman in een HD-resolutie. Videokaarten met GeForce GTX 1070 zijn bovendien voorbereid op virtual reality, zodat je in de wereld van jouw favoriete game kunt stappen.

Geforce GTX 1070 Ti De GeForce GTX 1070 Ti is de snellere versie van deze videochip. Doordat videokaarten met deze chip tot 15 procent sneller zijn, speel je hiermee games ook vloeiend in 1440p.

Regelmatig gamen: GeForce GTX 1060

Regelmatig gamen

De Nvidia GeForce GTX 1060 is de videokaart voor jou als je games als Overwatch of FIFA 17 speelt. Dankzij het snelle geheugen speel je deze games vloeiend in HD kwaliteit met deze grafische processor. Het aantal frames per seconde wordt ten opzichte van de GTX 1050-kaarten bijna verdubbeld.

Voor beginnende gamers: GeForce GTX 1050 en GTX 1050 Ti

Beginnende gamers

De Nvidia GeForce GTX 1050 en GTX 1050 Ti zijn de juiste videokaarten als je minder gedetailleerde games speelt. Games als Minecraft of Portal draaien probleemloos op deze kaarten. Het aantal frames per seconde bij een eenvoudig spel ligt 8 keer zo hoog als met een geïntegreerde grafische chip.

Uhro
Artikel van:
Uhro Componentenspecialist.

© 1999 - 2019 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten: 9,3 / 10 - 41.139 beoordelingen