The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Geschreven door Giovanni

Alles over de Oculus Go

Om met een VR bril aan de slag te gaan had je altijd 1 van 2 dingen nodig: een dikke pc of een snelle smartphone. Met de komst van de opzichzelfstaande Oculus Go is dit verleden tijd! Op deze pagina lees je alle nieuwtjes en feitjes over de Oculus Go.

Pre-order nu: Oculus Go

2560 x 1440 Fast switch LCD | Geen pc of mobiele telefoon vereist | Inclusief touch controller (1x)
199,-
niet meer leverbaar
  • Ingebouwde speakers laten je helemaal opgaan in VR
  • Zelfstandig: geen krachtige pc of smartphone nodig
  • Geschikt voor bekende apps als Netflix en Facebook
  • Alleen headtracking, geen positionele tracking
  • Geen verstelbare lenzen

Expert Review

We hebben de Oculus Go voor je getest! Wil je weten of de Oculus Go de VR bril voor jou is? Lees dan snel onze review!

Wat is de Oculus Go?

Oculus Go spelen

De Oculus Go is een VR bril van Oculus en Facebook. De VR bril valt om 2 redenen op: de Oculus Go staat op zichzelf, zonder externe telefoon of computer en is daarom bijzonder eenvoudig te gebruiken. Met een prijskaartje van rond de 200 euro is de Go een laagdrempelige kennismaking met de mogelijkheden van VR.

Waarom wil ik de Oculus Go?

Samen gamen VR

Met de Oculus Go duik je in de wereld van virtual reality, zonder dat je hiermee de batterij van je telefoon leegslurpt of je pc hoeft te upgraden om de graphics te ondersteunen. Je plaatst de Oculus Go met zijn ademende materiaal simpelweg op je hoofd en je gaat aan de slag. Wat kan ik ermee? Nou, vanalles. 360 graden videos van bijvoorbeeld een concert kijken, games en andere apps draaien en je virtuele huis inrichten, het kan allemaal.

1000 apps

Apps Oculus Go

Bij passieve VR brillen is het tekort aan goede VR games en apps een beetje de olifant in de kamer. Gelukkig heeft onze vriend Zuckerberg daarvan geleerd en zijn er al ruim 1000 apps, games en films beschikbaar sinds de lancering van de Oculus Go. Welke film zou jij in VR willen zien? De redactie ziet wel wat in een 360 graden versie van Jurassic World.© 1999 - 2021 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten: 9,2 / 10 - 23.120 beoordelingen