The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Geschreven door Rowan

Wat is een professionele wasmachine of wasdroger?

Heb je een klein bedrijf of instelling, kies dan een professionele wasmachine of wasdroger. Een professionele machine gaat langer mee en wast en droogt op hoge temperaturen schoon. Werk je bijvoorbeeld in een horecabedrijf, verzorgingstehuis of kapperszaak, denk dan na over een industriële wasmachine of wasdroger.

Professionele wasmachine

Professionele wasmachine

Een professionele wasmachine gaat tot 3 keer langer mee dan een huishoudelijke wasmachine. Een huishoudelijk apparaat heeft een gemiddelde levensduur van 5.000 wasbeurten, een industriële machine houdt het minimaal 15.000 wasbeurten vol. Hiermee doe je 3 tot 4 wassen per dag en was je tot 50% sneller schoon. Bovendien heeft een professionele wasmachine speciale programma's om op een hoge temperatuur sterk vervuild wasgoed schoon te wassen.

Professionele wasdroger

Professionele wasdroger

Net als een professionele wasmachine gaat een professionele wasdroger tot wel 3 keer langer mee dan een huishoudelijk apparaat. Een industriële wasdroger is geschikt voor 3 tot 4 droogbeurten per dag. Met een consumentendroger droog je maar 3 tot 4 keer per week. Wil je bijvoorbeeld handdoeken, beddengoed of bedrijfskleding drogen? Kies ook dan voor een professionele wasdroger.

Garantie

Trommel professionele wasmachine

Indien je als bedrijf een huishoudelijke wasmachine of wasdroger voor commerciële doeleinden gebruikt, heb je geen recht op 2 jaar garantie. Met een professionele wasmachine of wasdroger heb je dat wel. Kies daarom altijd voor een industriële machine wanneer je meerdere keren per dag wast of droogt.

Muntsysteem

Wasmachines met muntsysteem

Wil je gebruikers per was- of droogbeurt laten betalen? Dan is het handig als je een machine met een aansluiting voor een muntsysteem koopt. Electrolux MyPRO heeft wasmachines en wasdrogers die op een muntsysteem zijn aan te sluiten. Dit is bijvoorbeeld handig als je een camping runt en je bezoekers per beurt wilt laten betalen.

Heeft dit je geholpen?

Optioneel
We gebruiken je feedback enkel om de website te verbeteren, we sturen je geen reactie.
Bedankt voor je feedback


© 1999 - 2021 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten: 9,2 / 10 - 23.771 beoordelingen