The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Geschreven door Giovanni

Nu beschikbaar: Call of Duty: Modern Warfare

Vanaf 25 oktober is het zover: de nieuwe Call of Duty: Modern Warfare is beschikbaar. CoD is al een aantal jaar niet meer de grootste game. De terugkeer naar wat volgens vele fans de favoriete titel is, moet dat veranderen. Dus wat kunnen we verwachten van de nieuwe Modern Warfare?

Call of Duty: Modern Warfare PS4

  • Speel samen met je vrienden in de online of co-op-mode.
  • Call of Duty is terug met een klassieker en realistisch uitziende gameplay.
  • Cross play in deze Call of Duty maakt het mogelijk om met vrienden op een ander platform samen te spelen.
  • De Battle Royale mode komt later dan de release.

25 oktober: Call of Duty: Modern Warfare

Vanaf 25 oktober is de nieuwe Call of Duty: Modern Warfare beschikbaar. De trailer ziet er spectaculair uit en de verwachtingen zijn dan ook hoog. Deze shooter heeft een keiharde campaign en de multiplayer lijkt erg op hoe die van de originele Modern Warfare was. Er zijn diverse wapens die we kennen van eerdere Call of Duty’s die in de multiplayer terugkeren. Ook komt de gameplay erg bekend voor, maar dan met een veel betere grafische kwaliteit.

Capt. John Price

Call of Duty Modern Warfare spelen

Wie Call of Duty 4 gespeeld heeft, kent de naam. Voor wie de naam niks zegt: captain John Price is het hoofdpersonage van Modern Warfare. John keert terug in de single player, waar je zij aan zij met hem de kogels tegemoet loopt. Maar je vecht niet alleen als the good guy, want je neemt in sommige missies ook de rol aan van een terreurstrijder. Als onderdeel van de terroristische cell ‘The Wolf’ vecht je met geïmproviseerde wapens en tactieken.

Pubstompen

Speel CoD MW singleplayer of met vrienden co-op-mode of multiplayer

In de nieuwe CoD: Modern Warfare ga je weer een ouderwets potje pubstompen. Vorm een party met je vrienden en trek samen ten strijde tegen andere spelers. Er zijn diverse killstreaks die nu al angst inboezemen, zoals een 2 persoons tank. Ook speel je samen met vrienden op een ander platform. Zo speel jij samen met vrienden op de Xbox One, terwijl jij op de PS4 zit. De cross play is gebaseerd op jouw type besturing, zoals controller of toetsenbord-muis.


© 1999 - 2019 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten: 9,4 / 10 - 17.397 beoordelingen