The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Geschreven door Giovanni

Alles over Call of Duty: Modern Warfare

Vanaf 25 oktober is het zover: de nieuwe Call of Duty: Modern Warfare is beschikbaar. CoD is al een aantal jaar niet meer de grootste game. De terugkeer naar wat volgens vele fans de favoriete titel is, moet dat veranderen. Dus wat kunnen we verwachten van de nieuwe Modern Warfare?

Call of Duty: Modern Warfare PS4

  • Speel samen met je vrienden in de online of co-op-mode.
  • Call of Duty is terug met een klassieker en realistisch uitziende gameplay.
  • Cross play in deze Call of Duty maakt het mogelijk om met vrienden op een ander platform samen te spelen.
  • De Battle Royale mode komt later dan de release.

Call of Duty: Modern Warfare

Vanaf 25 oktober is de nieuwe Call of Duty: Modern Warfare beschikbaar. De trailer ziet er spectaculair uit. Deze shooter heeft een keiharde campaign en de multiplayer lijkt erg op hoe die van de originele Modern Warfare was. Er zijn diverse wapens die we kennen van eerdere Call of Duty’s die in de multiplayer terugkeren. Ook komt de gameplay erg bekend voor, maar dan met een veel betere grafische kwaliteit.

Seizoen 3 bijna van start

Call of Duty: Modern Warfare seizoen 2 battle pass

Het tweede seizoen van Call of Duty: Modern Warfare is bijna ten einde en het derde seizoen gaat van start. Het systeem is net als Fortnite, met gratis tiers en content die je alleen vrijspeeld wanneer je de battle pass hebt. De betaalde content is enkel cosmetisch, dus als gratis speler speel je ook nieuwe wapens vrij. Die nieuwe wapens zijn de Strike 45 SMG en de GRAU 5.56, waarbij vooral de Strike een competitief wapen is. Kies je ervoor om een battle pass te halen? Dan speel je COD-points vrij waarmee je de volgende battle pass koopt. Zo betaal je maar 1 seizoen voor alle battle passes.

Battle Royale

Call of Duty Modern Warfare battle royale

Nog een gerucht, maar wel een hardnekkige: Battle Royale. Call of Duty Black Ops 4 heeft de mode natuurlijk al, waardoor het niet nieuw is voor Activision. Deze Battle Royale mode zou plaats bieden aan 200(!) spelers in een lobby. Daardoor moet de map 3x groter worden dan de Black Out map. Wel bestaat de mogelijkheid dat deze mode later uitkomt dan het spel zelf. De mode zou namelijk door Raven Studios ontwikkeld worden en niet door Infinity Ward zelf.

Captain John Price

Call of Duty Modern Warfare spelen

Wie Call of Duty 4 gespeeld heeft, kent de naam. Voor wie de naam niks zegt: captain John Price is het hoofdpersonage van Modern Warfare. John keert terug in de single player, waar je zij aan zij met hem de kogels tegemoet loopt. Maar je vecht niet alleen als the good guy, want je neemt in sommige missies ook de rol aan van een terreurstrijder. Als onderdeel van de terroristische cell ‘The Wolf’ vecht je met geïmproviseerde wapens en tactieken.

Pubstompen

Speel CoD MW singleplayer of met vrienden co-op-mode of multiplayer

In de nieuwe CoD: Modern Warfare ga je weer een ouderwets potje pubstompen. Vorm een party met je vrienden en trek samen ten strijde tegen andere spelers. Er zijn diverse killstreaks die nu al angst inboezemen, zoals een 2 persoons tank. Ook speel je samen met vrienden op een ander platform. Zo speel jij samen met vrienden op de Xbox One, terwijl jij op de PS4 zit. De cross play is gebaseerd op jouw type besturing, zoals controller of toetsenbord-muis.© 1999 - 2021 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten: 9,2 / 10 - 22.802 beoordelingen