The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Geschreven door Laurence

Release: de oprolbare tv

De oprolbare tv rolt zichzelf volledig op in een langwerpig meubel dat ook als krachtige soundbar dient. Er staat hierdoor geen zwart scherm in de kamer wanneer je geen tv kijkt. Wil je meer weten over oprolbare tv’s? Op deze pagina heb ik alle geruchten verzameld.

LG brengt eerste oprolbare tv uit

LG oprolbare tv

3 maart 2020 | Bron: homecinemamagazine

LG brengt in 2020 de eerste oprolbare tv uit, genaamd de OLED65RX9LA. Het flinterdunne OLED scherm van deze tv rolt automatisch uit een stijlvol meubel. In dit meubel vind je een krachtig 4.2 audiosysteem met een vermogen van 100 watt. Als je deze bijzondere tv in je woonkamer wilt, moet je wel diep in de buidel tasten. De adviesprijs is namelijk € 59.999,-.

Sharp werkt aan oprolbare tv

Oprolbare tv van Sharp

12 november 2019 | Bron: corporate.jp.sharp

Sharp heeft beelden van zijn eigen oprolbare OLED tv getoond. Het prototype heeft een formaat van 30 inch, ondersteunt de 4K resolutie en rolt net als de LG tv op in een meubel. Zowel de verkoopdatum als prijs zijn nog niet bekend.

LG kondigt eerste oprolbare tv aan

LG oprolbare tv aangekondigd

7 januari 2019 | theverge.com

LG heeft de eerste oprolbare tv officieel aangekondigd. Deze tv beschikt over een 65 inch OLED scherm en een krachtige Dolby Atmos speaker van 100 watt. In de Line View modus steekt er slechts een klein deel van het scherm uit het meubel. Hierop toon je handige informatie, zoals een klok of mediaspeler. Het is nog niet bekend wat de tv gaat kosten, maar volgens LG moet je rekening houden met ‘premium prijzen’.

Samsung vraagt patent aan op oprolbare tv

Samsung oprolbare tv

28 december 2018 | letsgodigital.org

Op 25 december 2018 heeft Samsung een patent gepubliceerd voor een eigen oprolbare tv. Vergeleken met de LG tv rolt deze niet naar beneden, maar van links naar rechts. Wanneer de tv volledig opgerold is, verdwijnt deze volledig in de behuizingen die aan de zijkanten zitten. Zo neem je de tv gemakkelijk overal mee naartoe. Een stevige standaard aan de onderkant van de tv zorgt ervoor dat het beeld strak blijft.

LG brengt in 2019 oprolbare tv uit

LG oprolbare tv OLED

18 december 2018 | tweakers.net

Persbureau Bloomberg meldt dat LG in 2019 een oprolbare tv uitbrengt. Met één druk op de knop rol je deze tv op als een poster. De tv verdwijnt in een meubel dat ook als soundbar dient. Het scherm wordt uitgerust met de OLED techniek, bestaande uit pixels die individueel oplichten of kleuren produceren. Doordat deze techniek geen achtergrondverlichting nodig heeft, kan LG de tv eenvoudiger een oprolbaar ontwerp geven.© 1999 - 2020 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten: 9,2 / 10 - 19.886 beoordelingen