The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Geschreven door Giovanni

Nu beschikbaar: FIFA 20

Het voetbalseizoen is weer begonnen en dus is de nieuwe FIFA er ook weer. Vanaf 27 september is FIFA 20 beschikbaar en dat is goed nieuws. Of je nu voor de schalen gaat in career mode, jouw droomelftal in FIFA Ultimate Team of je vrienden eens lekker van de mat tikt, het belooft een seizoen vol hoogtepunten te worden.

FIFA 20 PS4

  • Indoor game mode is toegevoegd voor urenlang FIFA Street achtige gameplay.
  • In FIFA 20 maak je met manuele besturing van verdedigers het je tegenstanders nog moeilijker om te scoren.
  • De selectie van jouw favoriete team is weer helemaal up-to-date.
  • Je moet de excuses van je vrienden weer aanhoren waarom jij won en zij verloren.

27 september: FIFA 20

Vanaf 27 september is hij beschikbaar: de nieuwe FIFA 20. Betere manuele verdedigingsmogelijkheden en een verbeterde manier van schieten maken het spel realistischer. 5v5 indoorvoetbal is ook nieuw in FIFA 20. EA Sports wil met de nieuwste FIFA vooral het verschil maken met manuele besturing. Hierdoor bestuur jij de spelers nog nauwkeuriger en zijn er nog meer vaardigheden om te leren. Na de release ga je ook meteen met FUT aan de slag om het beste elftal voor je eigen club te bouwen.

Zo win je

Gameplay afbeelding van FIFA 20.

Alle statistieken van je spelers maken een verschil. Vooral bij Ultimate Team ga je dat merken. In oudere edities van FIFA, zoals FIFA 15, 16 en 17 was snelheid dominant. Als je snelle spelers had, troefde je verdedigers makkelijk af. In FIFA 19 was het juist frustrerend dat een Aaron Hughes een Leroy Sané eruit kon rennen. In FIFA 20 zijn snelle spelers weer snel, maar zijn statistieken als dribbelen ook erg belangrijk om verdedigers af te schudden en te winnen.

Sierd de Vos

Gameplay afbeelding van de nieuwe VOLTA mode van FIFA 20.

Ook heeft FIFA 20 een nieuw commentator duo met Sierd de Vos. Jarenlang zijn er brieven naar EA gestuurd, petities gestart en balletjes opgegooid om Sierd de Vos als FIFA commentator te krijgen. In de nieuwste FIFA is het eindelijk zover en neemt hij met Jeroen Grueten plaats achter de microfoon. Samen voorzien ze jou van commentaar op de manier die je van hen gewend bent. Bereid je dus voor op een bulderende Sierd als de bal het net raakt.

FUT app

FIFA app gebruiken FUT

Houd altijd en overal jouw dream team op orde met de Fifa Ultimate Team app. EA heeft de app online gezet, waar je uitdagingen in de gaten houdt, jouw club managet en je bijvoorbeeld de Weekend League in bijhoudt. Zo zorg je ervoor dat jij nooit iets mist.


© 1999 - 2019 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten: 9,4 / 10 - 17.715 beoordelingen