The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Geschreven door Giovanni

Een betere FIFA 20 speler in 3 stappen

Als FIFA 20 speler wil je natuurlijk winnen. Of je nu voor de schalen gaat in career mode, jouw droomelftal in FIFA Ultimate Team of je vrienden eens lekker van de mat tikt, er zijn bepaalde manieren om te scoren die sterker zijn dan andere. Met deze tips word jij een betere FIFA 20 speler en win je meer.

FIFA 20 PS4

  • Indoor game mode is toegevoegd voor urenlang FIFA Street achtige gameplay.
  • In FIFA 20 maak je met manuele besturing van verdedigers het je tegenstanders nog moeilijker om te scoren.
  • De selectie van jouw favoriete team is weer helemaal up-to-date.
  • Je moet de excuses van je vrienden weer aanhoren waarom jij won en zij verloren.

Een tactiek voor elk moment

Gameplay afbeelding van FIFA 20.

Sta je voor en wil je verdedigender spelen of moet je juist scoren en wil je aanvallender spelen? Je kunt per wedstrijd online maar 3x de startknop indrukken om wijzigingen te maken. Er is ook een manier om met een druk op de knop van formatie en tactiek te wisselen. Ga naar jouw opstelling en selecteer tactieken aanpassen. Druk dan vierkantje (PS4) of X (Xbox) in. Stel nu per speelstijl een tacktiek met formatie en loopacties in. Tijdens de wedstrijd hoef je enkel pijltje links of rechts te drukken om tussen ultra verdedigend en ultra aanvallend een speelstijl te selecteren.

Succesvol verdedigen

Gameplay afbeelding van de nieuwe VOLTA mode van FIFA 20.

Pro's hebben het meeste succes met de verdediging terug te laten zakken. Stel in aangepaste tactieken de diepte van je verdediging in op het 2de of 3de blok van links. Ook zet je de spelersinstructies van jouw links en rechts achter op blijf achterin bij aanvallende steun. Zo is counteren voor jouw tegenstander veel lastiger. Passt jouw tegenstander de bal snel over zoals bij tiki-taka het geval is? Zet je verdedigende tactiek dan op druk uitoefenen. Het percentage van succesvolle passes gaat dan snel omlaag van de tegenpartij waardoor de speelstijl van jouw tegenstander geen zin heeft.

Doelpunt

FIFA app gebruiken FUT

De meta in FIFA 20 is kleine aanvallers die de bal kort bij zich houden tijdens het dribbelen. Dat is ook hoe je doelpunten maakt. Sprinten doe je vrijwel niet rond de zestien van je tegenstander. Je zoekt de één-op-één op met de verdediger en gaat er op behendige en onvoorspelbare wijze langs. Dat doe je met skill moves als de Berba-spin, drag backs en de elastico. Vooral de elastico is erg effectief omdat de bal niet kan worden afgepakt tijdens de beweging. Ook krijg je een snelheidsboost wanneer je na de elastico naar voren sprint. Wanneer je de verdediger voorbij bent, trap je de bal klinisch tegen het net.

Heeft dit je geholpen?

Optioneel
We gebruiken je feedback enkel om de website te verbeteren, we sturen je geen reactie.
Bedankt voor je feedback


© 1999 - 2021 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten:
Kiyoh 9,2 / 10 - 22.205 beoordelingen