The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Geschreven door Giovanni

Alles over Gears 5

De nieuwe Gears 5 is al even beschikbaar. We pakken het verhaal op waar Gears of War 4 eindigde. Tijdens dat einde van deel 4 werden we nieuwsgierig gemaakt naar het vervolg. Kait krijgt een ketting van haar moeder, die erg lijkt op die van koningin Myrrah. De vraag is dus: zijn Reyna en Kait afstammelingen van de Locust?

Gears 5 Xbox One

0 / 5 sterren
0 reviews
64,99
niet meer leverbaar
  • Gears 5 speel je offline met 3 vrienden.
  • Deze game heeft een multiplayer waar je het tegen spelers over de hele wereld opneemt.
  • De singleplayer verhaallijn zit vol actie en avontuur.
  • Gears 5 is niet beschikbaar voor de PlayStation 4.

Gears 5

Hij is er: de nieuwe Gears 5. We pakken de draad op waar deel 4 van Gears of War geëindigd is. De makers bij The Coalition hebben diverse nieuwe mogelijkheden toegevoegd aan het spel. Een van die mogelijkheden is de map editor mode, waarin je zelf een map creëert en die deelt met vrienden. Zo maak je zelf de perfecte map, als die nog niet bestaat, waarna je er helemaal op los gaat.

Grootste Gears

Kait Diaz in de nieuwe Gears 5 trailer.

Over de map gesproken, Gears 5 heeft de grootste single player wereld van iedere Gears of War editie tot nu toe. Je brengt vele uren door om de gehele map te verkennen. Ook is de wereld van Gears 5 de meest diverse tot nu toe. In die uitgebreide wereld ga jij op zoek naar de oorsprong van de Locust. Natuurlijk vecht je ook als Kait met jouw squad om te beschermen wat je dierbaar is.

Samen met vrienden

Kait Diaz die samen met compagnon de ketting bestudeert die lijkt op het Locust symbol.

Het vechten doe je in deze Gears 5 niet alleen. Wie naast de single player graag met anderen speelt, zit bij Gears 5 goed. Speel samen met vrienden in de co-op-mode waarin je het samen opneemt tegen de computergestuurde monsters. Je speelt ook online met vrienden waar je strijdt tegen andere spelers. Je zal hoe dan ook samen moeten werken met je vrienden om de tegenstanders in te maken en als winnaar uit de bus te komen.© 1999 - 2021 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten: 9,2 / 10 - 23.590 beoordelingen